2. december 2020
I et projekt har 100 elever arbejdet med design af blandt andet Høje-Taastrup Gymnasiums kantine samt udearelaer. PR-Foto
I et projekt har 100 elever arbejdet med design af blandt andet Høje-Taastrup Gymnasiums kantine samt udearelaer. PR-Foto
Foto: NICOLAS STJERNSTROEM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinderen skal kåres: Hvilke elev-ideer skal føres ud i livet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinderen skal kåres: Hvilke elev-ideer skal føres ud i livet?
Taastrup - 14. maj 2019 kl. 09:20

I forbindelse med designprojektet »Stjerner på Vestegnen« på Høje-Taastrup Gymnasium er der fernisering onsdag den 15. maj klokken 11-12 på gymnaiset.

I samarbejde med arkitektvirksomheden arki_lab har 100 af skolens elever fra billedkunst og idræt siden januar arbejdet med at skabe idéer til en ommøblering af skolens kantine samt nye måder at bruge skolens udearealer på, så de også kan benyttes af beboerne i lokalområdet.

Billedkunsteleverne har arbejdet med kantinen og haft fokus på design, rum og indretning, mens eleverne fra idræt har arbejdet med udearealerne med fokus på aktivitet og sundhed.

Til ferniseringen præsenteres de to bedste ideer til det nye design af kantinen og de to bedste ideer til det nye design af udearealerne.

Herefter kan alle fremmødte stemme på deres favorit inden for hver kategori, og på den måde få indflydelse på, hvilken idé der skal føres ud i livet.

Når stemmerne er talt op, går arki_lab i gang med arbejdet med at arbejde videre med projektet.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?