3. december 2020
Man kan eksempelvis få hjælp fra bisidder-netværket i mødet med Jobcentret.
Man kan eksempelvis få hjælp fra bisidder-netværket i mødet med Jobcentret.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil du hjælpe? Hør mere om at være bisidder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du hjælpe? Hør mere om at være bisidder
Taastrup - 22. november 2020 kl. 15:47

Onsdag den 25. november inviterer Bisiddernetværket alle til at blive klogere på det frivillige bisidderjob. Da kommer en erfaren bisidder, nemlig socialrådgiver Ida Risom Dam fra 3F, og fortæller om sine erfaringer med at være bisidder.

arrow Læs også: Bisiddere: Så kom der endelig en positiv historie

- Det er ikke bare for underholdningens skyld, vi har inviteret hende, men også for at vi og andre kan blive klogere på, hvad opgaven som bisidder indebærer. Der er - som arbejdsmarkedsudvalgets formand Steffen Mølgaard Hansen har understreget - adskillige mennesker, som bliver hjulpet af jobcentret uden bisiddere. Det er således et mindretal, som bisiddernetværket henvender sig til, siger Knud Anker Iversen, som er koordinator for bisiddernetværket.

Bisidderne i netværket søger at give en hånd i ryggen til de, der af forskellige årsager føler, at de kommer i klemme i deres møde med det offentlige. Erfaringen er, at ikke kun borgerne har glæde af det. Sagsbehandlerne giver også udtryk for, at bisiddere kan være med til at »gyde olie på vandene«.

Mødet foregår klokken 19.00 hos Café Paraplyen på Kingosvej 34b i Taastrup. Ønsker man at deltage og høre nærmere - eller har man brug for en bisidder - kan man kontakte bisiddernetværket ved at skrive til ktn@kfumsoc.dk eller ringe på 50 45 67 17.

arrow Formand afviser kritik af jobcenter: - Vi har ry for at gøre det godt
19. september 2020 kl. 05:28 Opdateret: kl. 14:02
arrow Bisiddere mangler gode historier fra jobcenteret
28. marts 2020 kl. 15:35 Opdateret: kl. 15:16

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?