27. september 2021
Billedet er fra forestillingen Arsenik og gamle kniplinger, som Taastrup Amatørscene tidligere har opført. Foto: Anneli Aasmul
Billedet er fra forestillingen Arsenik og gamle kniplinger, som Taastrup Amatørscene tidligere har opført. Foto: Anneli Aasmul
Foto: Fotograf Aasmul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil du have en rolle i Pippi-stykke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du have en rolle i Pippi-stykke?
Taastrup - 13. september 2021 kl. 11:07

De skrå brædder i den gamle biograf på Fredensvej i Taastrup bliver til næste år omdannet til Villa Villekulla og får besøg af verdens stærkeste pige Pippi, hendes abe hr. Nilsson, hesten Lille Gubben, vennerne Tommy og Annika samt politibetjentene Kling og Klang og tyvene Dunder Karlson og Blom.

Og du har mulighed for at være med. Taastrup Amatørscene afholder nemlig audition på samtlige roller den 2. og 3. oktober 2021.

Uanset om du har stået på scenen før eller blot har Pippis ukuelige gåpåmod og 'det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt'-mentalitet, er du velkommen. Da alle roller skal besættes, søger teateret nemlig skuespillere i alle aldre.

Send en mail om dig selv

Er det noget for dig, så send teateret en mail på tine@glholte.dk med følgende oplysninger: Navn, alder, om du har spillet teater før, om du kan synge og/eller danse. Skriv derudover gerne lidt om dig selv.

Sidste frist for tilmeldingen er 17. september, hvorefter du vil få tilsendt nærmere information, materiale samt tidspunkt for din audition.

Selve forestillingen har premiere i oktober 2022 og spiller oktober og november 2022 samt januar 2023. Prøverne starter op allerede i januar 2022, og der vil være prøver på teateret to gange om ugen samt i nogle weekender.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?