18. oktober 2021
Yvonne Bekner, der er en af de to tovholdere i Høje-Taastrup Rejseklub har taget mange billeder på sine rejser. Her er det Akropolis i Athen, Grækenland. Foto: Yvonne Bekner
gallery icon

Se billedserie

Yvonne Bekner, der er en af de to tovholdere i Høje-Taastrup Rejseklub har taget mange billeder på sine rejser. Her er det Akropolis i Athen, Grækenland. Foto: Yvonne Bekner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil du fortælle om dine rejser? Så vil Rejseklubben gerne høre fra dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du fortælle om dine rejser? Så vil Rejseklubben gerne høre fra dig
Taastrup - 09. oktober 2021 kl. 13:39

I Høje-Taastrup Rejseklub kommer berejste lokale og fortæller og viser billeder fra deres rejser, mens tilhørere lytter. Det er gratis og for alle interesserede. Foredragene bliver holdt tre gange om foråret og tre gange om efteråret.

De foregår på mandage fra klokken 19-21 på Taastrup Bibliotek. Næste gang er mandag den 11. oktober, hvor rejseklubbens ene tovholder, Yvonne Bekner vil fortælle om, hvordan man planlægger en rejse med udgangspunkt i hendes egne erfaringer. Den 8. november kommer Dennis Thøgersen og fortæller om Indien.

Der er under foredraget mulighed for at få en kop kaffe eller te og en småkage. Foredragsholderen er en privatperson, der fortæller om en af sine egne ture. Han eller hun gør det gratis, men biblioteket sørger for en pose med et par flasker vin m.m. Foredragene bliver annonceret på bibliotekets hjemmeside og facebookside og på Rejseklubbens egen facebookside, som alle kan blive medlem af - find den ved at søge efter "Høje-Taastrup Rejseklub".

Søger nye fortællere

Netop nu søger Rejseklubben efter nye foredragsholdere, der gerne vil fortælle om en eller flere rejser, de har været på - dog skal det helst være destinationer, der ikke før er blevet fortalt om.

Tovholderne Søren Erhardsen og Yvonne Bekner er ved at finde datoer og foredragsholdere til næste forår, og har allerede nogle stykker i kikkerten. Hvis der er nogen, der er interesseret (enten til foråret eller senere), er de meget velkomne til at skrive på mail til: yvonne@bekner.dk.

Hvis man gerne vil vide, hvordan det foregår, er man også velkommen til at skrive sit navn og telefonnummer, så vil man blive kontaktet af Yvonne Bekner.

Biblioteket har alt AV-udstyr, men man kan også tage sin egen bærbare med. Den skal dog have en HDMI-adgang. Alle foredragsholdere har indtil nu brugt PowerPoint, men man kan gøre, som man vil. Det eneste Rejseklubben forventer er en spændende fortælling, helst illustreret med gode fotos.

Det er der blevet fortalt om før

Rejseklubben holdt det første foredrag i efteråret 2017 siden er der blevet fortalt om følgende: 8 ugers rundrejse i Thailand (Yvonne Bekner), Brasilien (Jens Thind Andersen), Interrail for voksne (Bjarne Felby), Lesbos (Lene Borring Dragsdal), Storby-eventyr i Seul (Ida Hasselby), Elblaug-kanalen i Polen (Msalgorzata Cholub), Kirgisistans bjerge og nomader (Kirsten Jacobsen), 33 år med Japan i centrum (Peter Nüchel), Egypten - en rejse i fortid og nutid (Yvonne Bekner), Nepal (Peter Malling), USA (Søren Erhardsen), Kina (Dennis Thøgersen fra rejsebloggen Danesonvacation)

Der har været mellem 15 og 34 tilhørere til foredragene. Der har dog ikke været afholdt foredrag i hele corona-perioden.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?