13. april 2021
Det er kun gamle våbentyper, der bliver skudt med hos Taastrup Sortkrudtsskytter, hvor soldaterveteraner nu skal have en Safe Zone. Foto: Valdemar Stengaard
gallery icon

Se billedserie

Det er kun gamle våbentyper, der bliver skudt med hos Taastrup Sortkrudtsskytter, hvor soldaterveteraner nu skal have en Safe Zone. Foto: Valdemar Stengaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veteraner har fået Safe Zone hos sortkrudtsskytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veteraner har fået Safe Zone hos sortkrudtsskytter
Taastrup - 04. april 2021 kl. 13:18

Fornylig indviede DIF soldaterprojekt den første Safe Zone i skytteregi. Det er Taastrup Sortkrudtsskytter, der har inviteret soldaterne indenfor.

Formand Kim Kristiansen er kaptajn i Forsvaret og selv veteran med to udsendelser bag sig.

arrow Læs også: Ildsjæle opretter veteranforening i Høje-Taastrup

Hos DIF Soldaterprojekt er tanken med Safe Zone-træning, at der skal være idrætstilbud for skadede veteraner fysisk såvel som psykisk. I disse zoner er der mulighed for at træne i selskab med ligesindede veteraner i trygge rammer og plads til alle, som ønsker en mere aktiv hverdag.

- Til indvielsen blev der talt på kryds og tværs om de gamle missioner og de kommende aktiviteter. Humøret var helt i top. Kort sagt var arrangementet en bragende succes, siger Kom Kristiansen.

Udover veteraner deltog Borgmester Michael Ziegler, Merete Scheelsbeck Formand for Fritid og Kultur, Maria Frydensberg Veterankoordinator Høje-Taastrup kommune, Andreas Carlsen DIF soldater Projekt samt Jens Møllenberg fra DIF.

- Formålet med denne Safe Zone er at få integreret veteranerne i en forening, der prioriterer det sociale netværk. Her kan de deltage i sociale aktiviteter og tale om oplevelser på tryg vis med nogen, der selv har været udsendt og forstår det unikke kammeratskab, der er blandt soldater. Det er netop dette bånd vi vil genskabe bare på den civile side af hegnet, siger Kim Kristiansen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?