9. maj 2021
Trods corona har Racehall CPH i Høje-Taastrup formået at få et positivt årsregnskab for 2020. Her er det direktør Flemming Grene Thomsen. Foto: Thomas Olsen
Trods corona har Racehall CPH i Høje-Taastrup formået at få et positivt årsregnskab for 2020. Her er det direktør Flemming Grene Thomsen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdens største gokartbane klar med første regnskab efter coronaår: Her er resultatet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdens største gokartbane klar med første regnskab efter coronaår: Her er resultatet
Taastrup - 20. april 2021 kl. 06:02
Af Kasper Ellesøe

1. februar sidste år slog Racehall CPH dørene op til verdens største indendørs gokartbane for så at lukke ned igen sammen med resten af landet den 11. marts.

arrow Læs også: Kæmpe padelcenter på vej: Største projekt på dansk jord

Racehall er nu lukket igen og står til at åbne igen den 21. maj. Men trods corona-nedlukningen sidste år er Racehall CPH endt med et positivt årsregnskab for 2020.

Overskud lyder på 1,4 millioner kroner efter skat i 2020.

Det skriver finans.dk.

Det har alligevel været et hårdt år, og regnskabet er ikke som forventet med kun omkring syv måneders åbning i 2020.

- Det overskud, vi har leveret, er skabt i de få måneder, hvor vi trods alt måtte holde åbent. Vi er selvfølgelig meget glade for, at vi i de åbne måneder har haft mange gæster, og mange af dem har besøgt os flere gange, men 2020 har overordnet set været et vanskeligt år, og overskuddet er heller ikke så stort som håbet, siger Flemming Grene Thomsen, direktør i Racehall CPH, til finans.dk.

Selskabet ejer også Racehall i Aarhus og koncernens samlede resultat for 2020 lød på 4,5 millioner kroner, mens egenkapitalen er på 21,5 millioner kroner.

- Begge baner er ramt af krisen, men vi føler os meget heldige over, at vi har en samarbejdsvillig bank, der har hjulpet, når det var svært at leve op til vores forpligtelser. Samtidig har kompensationsordningerne betydet, at det ikke har været nødvendigt at afskedige medarbejdere, hvilket gør, at vi kommer ud af krisen med en intakt forretning, der er klar til at åbne, så snart vi får lov, siger Flemming Grene Thomsen til finans.dk.

Racehall ejer også en del af grunden ved siden af gokartbanen. Her har man investeret i et nyt padelcenter, der efter planen åbner senere på året.

arrow Husker du? Kæmpe Racehall blev indviet med ræs
26. december 2020 kl. 20:01 Opdateret: kl. 18:15

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?