3. marts 2021
U12 - og U13-drengene fra TFC inviterede forleden deres venskabsklubber fra Polen og Italien i BonBon Land. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

U12 - og U13-drengene fra TFC inviterede forleden deres venskabsklubber fra Polen og Italien i BonBon Land. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venskabsstævne hos TFC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venskabsstævne hos TFC
Taastrup - 16. juni 2016 kl. 17:27

Det blev et velgennemført venskabsstævne hos Taastrup FC, der fandt sted i sidste weekend den 11. - og 12. juni.

U12 og U13 drenge i Taastrup FC havde inviteret deres venskabsklubber Lechia (Polen) og Vallagarina (Italien) til et sommerstævne.

Efter besøg hos både Lechia og Vallagarina for U12 og U13 drenge, var det helt naturligt, at de skulle inviteres af Taastrup FC, så de kunne fastholde deres udvikling af samarbejdet med disse klubber.

Med kæmpe hjælp fra mange frivillige forældre og ikke mindst stor støtte fra Irma, Høje Taastrup Kommune, Kvickly, Høje Taastrup Slagteren, Taastrup FC, Park Hotel og Taxavognmand Jørgen Nørgaard, var de i stand til at tilbyde fuld forplejning til spillere og ledere.

Samarbejdet med disse klubber går hånd i hånd med TFC's værdier, som bygger på ansvarlighed, engagement, glæde, samarbejde og udvikling. Uden opbakningen fra forældre, spillere og klubben, ville man aldrig kunne gennemføre et sådan arrangement. Magdalena Hermansen, som står for kontakten til polakkerne, havde igen tilbudt sin hjælp i hele weekenden, hvilket de er dybt taknemlige for.

Fredag kunne TFC byde gæsterne velkommen til en gang aftensmad. Lørdag klokken 10.00 startede stævnet, og der blev spillet mange gode og spændende kampe. Både U12 - og U13 årgangen havde flere hold tilmeldt stævnet, så flest mulige spillere kom i kamp. Traditionen tro afsluttes stævnet med en landskamp, hvor forældre og trænere spiller mod hinanden. Det var et blandet polsk og italiensk hold, der stillede til kamp mod Danmark.

Søndag sluttede arrangementet I BonBon Land, hvor alle hyggede sig og nød det gode vejr. TFC kunne sende nogle trætte, men meget glade og tilfredse gæster hjem søndag aften.

Alle glæder sig til næste sommer, hvor man forventer at sende en masse TFC drenge afsted til Lechia.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?