30. maj 2020
Et vue ud over Charlottekvarterets rekreative område. Foto: Thomas Olsen
Et vue ud over Charlottekvarterets rekreative område. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med til at forme socialt boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med til at forme socialt boligområde
Taastrup - 18. oktober 2019 kl. 06:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Charlottekvarteret skal være en attraktiv, levende og forskelligartet bydel i Hedehusene - for alle borgere. Torsdag den 24. oktober kl. 17.00-19.00 kan man være med til at sætte sit præg på udviklingen. Det foregår i aktiviteteshuset midt i Charlottekvarteret på adressen Charlotteager 122B.

Hedehusene er i rivende udvikling med bl.a. den nye bydel Nærheden og Hedeland. I den forbindelse inviteres interesserede til at komme med input, som kan bidrage til udviklingen af Charlottekvarteret og bydelens fremtidige rolle i Hedehusene.

Høje-Taastrup Kommune og boligforeningerne VIBO og DFB er gået sammen om at udarbejde en udviklingsplan for Charlottekvarteret.

Planen skal indeholde en fælles vision for kvarteret, så det i høj grad bliver en attraktiv, levende og forskelligartet bydel i Hedehusene.

Kl. 17 er der mad, 17.30 bydes der velkommen efterfulgt af en præsentation af områdets udfordringer og muligheder og fra kl. 18 er der temadiskussioner fulgt af en opsamling og et indblik i den videre proces.

Der vil være hjælp til børnepasning, mens borgermødet foregår.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk