15. november 2019
Et vue ud over Charlottekvarterets rekreative område. Foto: Thomas Olsen
Et vue ud over Charlottekvarterets rekreative område. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med til at forme socialt boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med til at forme socialt boligområde
Taastrup - 18. oktober 2019 kl. 06:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Charlottekvarteret skal være en attraktiv, levende og forskelligartet bydel i Hedehusene - for alle borgere. Torsdag den 24. oktober kl. 17.00-19.00 kan man være med til at sætte sit præg på udviklingen. Det foregår i aktiviteteshuset midt i Charlottekvarteret på adressen Charlotteager 122B.

Hedehusene er i rivende udvikling med bl.a. den nye bydel Nærheden og Hedeland. I den forbindelse inviteres interesserede til at komme med input, som kan bidrage til udviklingen af Charlottekvarteret og bydelens fremtidige rolle i Hedehusene.

Høje-Taastrup Kommune og boligforeningerne VIBO og DFB er gået sammen om at udarbejde en udviklingsplan for Charlottekvarteret.

Planen skal indeholde en fælles vision for kvarteret, så det i høj grad bliver en attraktiv, levende og forskelligartet bydel i Hedehusene.

Kl. 17 er der mad, 17.30 bydes der velkommen efterfulgt af en præsentation af områdets udfordringer og muligheder og fra kl. 18 er der temadiskussioner fulgt af en opsamling og et indblik i den videre proces.

Der vil være hjælp til børnepasning, mens borgermødet foregår.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk