21. januar 2019
Her er én af kunstrederne ved at blive bygget i Hvidovre. Foto: Veronica Hodges
Her er én af kunstrederne ved at blive bygget i Hvidovre. Foto: Veronica Hodges
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med: Styrk fællesskabet i byen frem mod Vestegnens Kulturuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med: Styrk fællesskabet i byen frem mod Vestegnens Kulturuge
Taastrup - 18. juli 2018 kl. 11:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kunstrede bygget i grene og kviste bliver snart bygget ved Medborgerhuset. Kunstneren bag hedder Veronica Hodges, og man kan være med til at bygge reden, som bliver så stor, at man kan stå indeni den.

»Livets Reder« hedder kunstprojektet, som er en del af Vestegnens Kulturuge fra den 7.-16. september 2018, som byder på mange forskellige kulturaktiviteter.

Henover foråret og sommeren bliver der bygget seks kunstreder i: Ishøj, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødovre og Høje-Taastrup Kommuner.

- Denne kunstrede vil skabe liv i byen, og det er dejligt, at Veronica inviterer frivillige til at være med til at skabe værket. Det giver ejerskab for kunsten, og det styrker fællesskabet her i byen, siger Michael Ziegler (K), borgmester i Høje-Taastrup Kommune.

Kunstprojektet understøtter dette års tema for Kulturugen: »Mellem Lys og Skygge«.

- Reden er en metafor for det sted, hvor vi kommer fra og føler os trygge. Den tryghed, der skal til for, at vi bliver i stand til at komme ud af reden og møde andre mennesker. Det er mit håb, at reden kan give rum til fællesskab og samtale, siger Veronica Hodges.

Temaet er også aktuelt i forhold til den fugl, der er valgt til at repræsentere Høje-Taastrup Kommune, nemlig solsorten. Solsorten er indvandret fra den mørke og tætte skov til byen, hvor den har tilpasset sig bylivet. Reden i Høje-Taastrup Kommune bliver dekoreret med fine solsorte i papirdesign. Papirklip er netop én af Veronica Hodges styrker.

Man kan møde Veronica Hodges og være med til at bygge reden ved Medborgerhuset i Taastrup fra den 20. - 31. august hver dag kl. 10.00 - 16.30. Man kan være med hele dagen - eller de timer og dage, der passer dig. Det kræver tilmelding inden 13. august på www.kortlink.dk/udst

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk