18. juni 2019
Jacob Dinesen optræder i Hedeland den 1. juni. PR-foto
Jacob Dinesen optræder i Hedeland den 1. juni. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unik oplevelse: Stjerne synger i amfiteater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unik oplevelse: Stjerne synger i amfiteater
Taastrup - 12. februar 2019 kl. 09:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år kunne Kul'tour præsentere Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester under Kul'tour-ugen på Taastrup Teater & Musikhus. Ambitionerne var store sidste år, men hvordan kunne Kul'tour og Taastrup Teater & Musikhus slå det i 2019?

Der blev brainstormet på liv og løs i 2018, da de to arrangører slog hovederne sammen, men ét spillested vendte hele tiden tilbage, når emnet »en unik oplevelse« skulle vendes, nemlig Hedeland Amfiteater i Hedehusene. Det oplyser folkene bag Kul'tour i Høje-Taastrup Kommune.

Hedeland Amfiteater ligger i smukke og naturrige omgivelser ude i Hedeland ved skibakken, som kan give en koncert den ekstra dimension, andre spillesteder ikke kan give. Men hvilken kunstner kan indtage denne store og prægtige scene i amfiteatret?

Her var der ingen tvivl hos arrangørerne. Her faldt valget naturligt på en af Danmarks største musikere, som stort set kan præsentere hans forårsturné for udsolgt. Den 23-årige sanger og guitarist Jacob Dinesen udkom med sit debutalbum i 2015, og siden da er det ikke gået stille for sig for den unge musiker.

I 2017 spillede Jacob Dinesen over 100 koncerter, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Nu er han ved at gentage den overvældende succes til hans forårsturné her i 2019.

Her vil Jacob Dinesen den 1. juni indtage scenen i Hedeland Amfiteater, hvor der er plads til 3000 glade koncertgæster. Her vil natur, musik og en af Danmarks bedste musikere blive smeltet sammen til en hel unik koncert, som ikke kan opleves mange steder i Danmark.

Koncerten starter kl. 20.00, men allerede kl. 17.30 vil pladsen med mad- og drikkeboderne åbne.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk