26. marts 2019
Fægtere var Taastrup var i gang i weekenden. PR-foto
Fægtere var Taastrup var i gang i weekenden. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge Taastrup-fægtere imponerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge Taastrup-fægtere imponerer
Taastrup - 11. september 2018 kl. 18:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekendens Condis Cup i kårde havde Taastrup Fægteklub fem deltagere til start. Niårige Sana Zeb havde fået følgeskab af Azsan, der kun har gået til fægtning i tre måneder. Sana viste, at hun er gået meget frem i de seneste måneder og har fået kontrol over sit våben. Det blev til en suveræn sejr i turneringen med 10 vundne kampe af 10 mulige. Sana viste den store rutine, hun efterhånden har fået, og hun er et godt bud på en kommende Dansk mester.

Specielt var Sana hård ved klubkammeraten Azsan, der blot fik et point i de to kampe. Men Azsan viste, at der er en mulighed for, at man kommer til at høre mere til ham, når han får lidt mere rutine. Fire flotte sejre af 10 mulige, var hans resultat.

I puslingerækken var Ida Hansen stærkt fægtende i første runde, hvor hun tog fire sejre af fire mulige. I anden runde måtte Ida dog give op mod stærke Johannes Andersson fra Albertslund og Mikkel Ziegler fra Vordingborg, men det blev til en flot tredjeplads.

Fenja Redlich deltog i sit første stævne i puslingerækken og efter blot en enkelt sejr i første runde, vandt Fenja samtlige kampe i 2. runde, hvilket bragte hende frem på en flot fjerdeplads i stævnet.

Storebror Tobias Redlich deltog også i Condis Cup, men i dreng-pige rækken. Ha fik en midterplacering, men fik besejret flere af de langt mere rutinerede fægtere.

11-årige Oliver Wulff Rasmussen slider sig til en tredjeplads i U17 i det første rangliste stævne i sabel i mange år.

Der var dukket 20 fægtere op til det første ranglistestævne i kadetklassen i sabelfægtning i mange år, og den unge fægter kæmpede mod flere ældre modstandere. Det blev dog til en flot placering, og Oliver Wulff Rasmussen er nu nummer to på den danske U17-rangliste.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk