16. januar 2018
Ilknur Kekec fra Høje-Taastrup Idrætsforening modtager Venstres Frihedspris. Her ses hun sammen med statsminister Lars Løkke Rasmussen og Flemming Andersen, der er spidskandidat for Venstre i Høje-Taastrup Kommune, hvor Ilknur bor.
Ilknur Kekec fra Høje-Taastrup Idrætsforening modtager Venstres Frihedspris. Her ses hun sammen med statsminister Lars Løkke Rasmussen og Flemming Andersen, der er spidskandidat for Venstre i Høje-Taastrup Kommune, hvor Ilknur bor.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungdomsformand får frihedspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsformand får frihedspris
Taastrup - 07. oktober 2017 kl. 18:35
Af Søren Arildsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ilknur Kekec, træner og ungdomsformand i Høje-Taastrup Idrætsforening, har på Venstres landsmøde modtaget Venstres friheds pris.

Prisen får hun, fordi hun gør en stor indsats for at nedbryde barrierer og skabe fællesskaber på tværs af det danske samfund. Prisen uddeles hvert år som en hyldest til personer eller projekter, som gør en forskel. Og her har Ilknur Kekec udmærket sig.

- Det er imponerende, hvordan hun engagerer unge indvandrere i den rige foreningskultur, vi har en unik historie for i Danmark. Det er prisværdigt, og derfor kan vi være stolte af Ilknur, siger Venstres formand og statsminister Lars Løkke Rasmussen og tilføjer:

- Ilknur viser vejen for en masse mennesker. Jeg har stor respekt for den måde, Ilknur har opsøgt forældre til indvandrerpiger på og derved skabt et tillidsforhold, der har gjort, at deres døtre nu er en del af fodboldholdet og foreningslivet. Ilknur er i mine øjne en ildsjæl, der er meget inspirerende, siger Lars Løkke Rasmussen.
Også lokalt har Ilknurs indsats gjort stort indtryk.

- Ilknur og HTI har med deres frivillige arbejde vist, at man kan knække integrations problematikken via vores foreningsliv. Det arbejde og den energi, som Ilknur har lagt i sin trænergerning, bør være til inspiration for alle, som har med unge mennesker at gøre i deres foreningsarbejde, Flemming Andersen, som er Venstres spidskandidat til kommunalvalget i Høje-Taastrup Kommune.
Høje Taastrup Idrætsforening er en del af Danmarks Idrætsforbund, der siden 2005 har arbejdet på at støtte de frivilliges muligheder for at drive idrætsforening i socialt belastede boligområder under overskriften DIF get2sport.

arrow Læs også: Atletiske krigsveteraner fik dobbelt prinsebesøg på kaserne
Om Ilknur Kekec

- Ungdomsformand og træner i Høje Taastrup Idrætsforening
- Vinder af Årets Foreningspris i Høje Taastrup Kommune i 2016
- Tidligere folkeskolelærer
- Nu stud.cand.mag. i Lærings- og Forandringsprocesser

arrow Med som gæst: Ilknur netværkede under prinsebesøg
26. oktober 2017 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:33
arrow Prins Harry besøger mekka for streetsport på Vesterbro
25. oktober 2017 kl. 16:22 Opdateret: kl. 16:24
arrow Død dansk soldat blev Harrys øjenåbner
25. oktober 2017 kl. 05:00 Opdateret: kl. 05:00

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk