24. januar 2019
Geo og Thomas Skov kommer til Taastrup Teater & Musikhus 27. januar.
Geo og Thomas Skov kommer til Taastrup Teater & Musikhus 27. januar.
Foto: Seth Nicolas
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underholdning: Sjove mænd indtager byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underholdning: Sjove mænd indtager byen
Taastrup - 14. januar 2018 kl. 10:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad får man, når man krydser Geo med Thomas Skov?

Et grænseoverskridende, vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedyshow. Og netop sådan et show tager komikeren Geo og tv-personligheden Thomas Skov på Danmarksturné d. 31. januar. Men nu har du muligheden for at opleve showet før alle andre, når Taastrup Teater & Musikhus åbner dørene op til forpremiere på showet lørdag d. 27. januar klokken 20.

Psykolog Thomas Skov tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling i det nye og ekstremt underholdende comedy-show HVA' SÅ NU? Mød Geo - der reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb - og hans ret morbide og vanvittige psykolog, spillet af tv-værten Thomas Skov.

Showet udspiller sig hos psykologen, hvor Geo kommer for at bearbejde sine sygdomstraumer. Sammen vender Geo og Skov på humoristisk vis livets spørgsmål om blandt andet kræft, skilsmisse, 40 års-krise, den kompenserende far-rolle, hårtab, manglende testikler (den såkaldte pung-hud) og alt derimellem. Men om psykologen gør det hele værre eller bedre, bliver op til publikum at bedømme.

I år er det fem år siden, at Geo fik konstateret kræft, og han spørger sig selv: Hva' så nu? Showet tager udgangspunkt i Geos kommende bog, der udkommer til efteråret, og som handler om livet på den anden side af cancer. Han følger således op på sin succesfulde bogudgivelse Ikk' for sjov og efterfølgende tour Kemo & Comedy fra 2013.

Kom med, når Geo og Skov åbner dørene op til psykologklinikken og inviterer dig inden for til terapitime og comedy-kur på recept på deres forpremiere på Taastrup Teater & Musikhus, inden de starter deres landsdækkende turné. Men husk: »Hvis du skal købe billet til det her show, så er det nok bedst at købe til forpremieren - det er ikke til at vide, hvor længe Geo er her", påpeger psykolog Skov.

Billetter koster 125 kr. plus gebyr og kan købes på Taastrup Teater & Musikhus' hjemmeside www.teaterogmusik.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk