4. marts 2021
Kaare Norge er nok mest kendt som guitarist, men han maler også og skulle have udstillet i Taastrup til februar. Foto: PR
gallery icon

Se billedserie

Kaare Norge er nok mest kendt som guitarist, men han maler også og skulle have udstillet i Taastrup til februar. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udstilling og koncert udskydes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udstilling og koncert udskydes
Taastrup - 19. januar 2021 kl. 11:47

Med en forlængelse af corona-restriktionerne er der endnu en aflysning på tapetet. Det er Kunstforeningen Foyer'en i Taastrup, som må aflyse februars udstilling med Kaare Norge.

arrow Læs også: Coronaens konsekvenser: Udskyder arrangement i et år

Udstillingen skulle have været i perioden 2. februar - 6. marts, og der skulle have været fernisering og koncert lørdag den 6. februar 2021, en det bliver nu ikke til noget.

- Vi kan dog allerede nu fortælle, at dette spændende arrangement er flyttet til efteråret 2021. Yderligere information om dette kommer på et senere tidspunkt, oplyser kunstforeningen.

Den efterfølgende udstilling i Foyer'en med billedkunstner Mette Klarskov er planlagt til perioden 8. marts - 10. april, med fernisering tirsdag den 9. marts 2021. Kunstforeningen vil senere tage stilling til, hvorvidt den kan gennemføres, idet meget fortsat afhænger af Covid-19 situationen.

- I bestyrelsen er vi uændret aktive med at følge med i udviklingen og vilkårene for gennemførelsen af vore planlagte aktiviteter og arrangementer. Som en del af dette arbejde er vi løbende i dialog med blandt andre kommunen, hvad angår det økonomiske grundlag for vore aktiviteter samt adgangs- og åbningsbetingelserne for os i idrætshallerne, oplyser Foyer'ens bestyrelse.

arrow Var i gang med planlægningen: Nu må man aflyse
27. december 2020 kl. 20:24 Opdateret: kl. 00:20
arrow Kunstner sætter spot på de oversete ting i hverdagen
27. november 2020 kl. 16:02 Opdateret: kl. 14:46
arrow Anerkendt kunstner udstiller i Foyer'en
26. oktober 2020 kl. 11:51 Opdateret: kl. 16:00

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?