4. december 2020
Dalle Valle ved City2 slog mandag dørene op for gæster igen. Stadig med buffet, men med nye restriktioner og forholdsregler.
Dalle Valle ved City2 slog mandag dørene op for gæster igen. Stadig med buffet, men med nye restriktioner og forholdsregler.
Foto: City2 (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trodser konkurs og corona: Dalle Valle slår dørene op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trodser konkurs og corona: Dalle Valle slår dørene op igen
Taastrup - 19. maj 2020 kl. 03:57
Af Stina Felby Egerup

Mandag var en stor dag for spisestedet Dalle Valle ved City2 i Høje-Taastrup. Det var nemlig første åbningsdag efter den to måneder lange lukning, som alle landets restauranter og spisesteder har været påtvunget som følge af coronaudbruddet i Danmark.

Spisestedet byder stadig på buffet, men det bliver dog ikke helt, som man kendte den før nedlukningen, oplyser Dalle Valle på sin hjemmeside.

"På Dalle Valle byder vi stadigvæk på buffet, men vi har taget nogle forbehold, som alle vores gæster SKAL respektere, understreges det på hjemmesiden."

Det betyder, at der vil være afspritning samt brug af engangshandsker, og at tallerkener og bestik bliver udleveret ved bordene.
Dertil er der sat vejledende afstandsmærkater op omkring buffeterne, ligesom de er blevet ensrettede med et start- og et slut-spot.

arrow Læs også: Populær café-kæde i ny krise: Flere risikerer at lukke
Flere gik konkurs

I slutningen af marts kunne ritzau oplyse, at 13 ud af 35 Dalle Valle og Café A-spisesteder var gået konkurs, blandt andet i Hillerød, Kolding, Aalborg og Aarhus.

Kæden fyrede også omkring 300 medarbejdere på grund af usikkerheden om, hvornår de resterende spisesteder kunne åbne.

Den lokale Dalle Valle var dog ikke en af de konkursramte, og den slog mandag dørene op igen.

Blandede reaktioner

På Facebook har reaktionerne på genåbningen været blandede.

Mange er glade for, at de nu igen kan besøge restauranten og skriver, at den har været savnet, mens andre ikke kan forstå, at de vil genåbne med buffet, når der fortsat er corona-udbrud i Danmark.

arrow 50.000 måltider er reddet: Ét sted topper listen
24. oktober 2019 kl. 20:52 Opdateret: kl. 10:31

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?