11. december 2018
Der er underholdning i Taastrup Teater & Musikhus onsdag den 7. marts klokken 20.
Der er underholdning i Taastrup Teater & Musikhus onsdag den 7. marts klokken 20.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre sjove mænd under i Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre sjove mænd under i Taastrup
Taastrup - 21. februar 2018 kl. 10:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stand-upp'erne Dan Andersen, Jacob Taarnhøj og Mikkel Rask besøger Taastrup Teater onsdag den 7. marts klokken 20.00.

Dan Andersen, der med sine 1,5 millioner views på "Gitte ville ikk´ gi´ det" og "Prøv lige at se mig" er dansk stand-ups ubestridt stærkeste musikalske kort på humorfronten, tager sammen med Zulu Comedy talentprisvinder Jacob Taarnhøj og DM i stand-up mesteren Mikkel Rask ud og gør marts måned meget sjovere. Dan optræder altid med sin guitar spændt om kroppen og er kort og godt Danmarks komikalske trubadur. Han har i mere end 15 år udviklet sin helt egen særlige, meget charmerende, men også lidt naive genre: stand-up mixet med guitar og sang. Når Dan Andersen fyrer jokes af på strengene, er det med sange og melodier, hvor han deler ud af sine egne erfaringer, ofte om disharmoniske forhold til kvinder. Det har sikret ham et stort og trofast publikum.

Jacob Taarnhøj debuterede med et brag af en succes, da han i 2012 vandt "De Nyeste Nye", en stand-up konkurrence for helt nye talenter. Siden har hans komiske evner banet vej for optræden på bl.a. Frank Hvams minitour NYT samt ved Zulu Comedy Galla 2017, hvor han fik tildelt talentprisen. Ifølge fagjuryen »for sine teknisk sublime sceneshows". Og det kan man kun give dem ret i, når man ser ham optræde, for han er gennemført sjov. Jacob har en vidunderligt pædagogisk tilgang til sit materiale. Der er med andre ord tale om intelligent humor, som udover at være ustyrlig morsomt vækker stof til eftertanke. For der er noget om snakken.

Mikkel Rask har vundet førsteplads ved DM i stand-up, og har imponeret på TV i bl.a. Comedy Aid, Zulu Comedy Galla og Comedy Centrals 'Stand-Up Uden Grænser'. Mikkel giver altid et unikt og skarpt show som er tætpakket med stærke jokes.

Billetter kan købes på teaterogmusik.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk