22. oktober 2021
Ken Patrick Petersson, Irina Bjørnø og Steffen Koch (indsat) er kandidater for Alternativet ved kommunalvalget i Høje-Taastrup den 16. november. Illustration: Alternativet
Ken Patrick Petersson, Irina Bjørnø og Steffen Koch (indsat) er kandidater for Alternativet ved kommunalvalget i Høje-Taastrup den 16. november. Illustration: Alternativet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre alternative kandidater klar til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre alternative kandidater klar til valg
Taastrup - 21. april 2021 kl. 11:21

Vi er her stadig. Sådan lyder det fra partiet Alternativet i Høje-Taastrup, som igen går efter at få plads i byrådet ved kommunalvalget til november.

arrow Læs også: Parti stiller op for første gang: Her er spidskandidaten

De stiller med tre kandidater. Spidskandidat er, som ved sidste valg, Ken Patrick Petersson, der er formand for FOA 1 i København. Så har forkvinden Irina Bjørnø ladet sig overtale til at være med, og endelig er Steffen Koch, ligesom ved sidste valg, med på listen. Han arbejder til daglig som underviser på FGU-skolen i Slagelse.

- Vi vil selvfølgelig gøre hvad vi kan for at styrke klimaet og den bynære natur som er vores mærkesag, lyder det fra kandidaterne.

- Men vil har et bredt program, hvor vi vil arbejde for at borgerne i langt højere grad får mulighed for at komme med input til, hvad der skal gøres noget ved. Borgergrupper på tværs af generationer og etnicitet skal kunne komme på banen med input. Der skal gøres en bevidst og meget mere aktiv indsats for at få mennesker, der falder ud af fællesskabet på grund af restriktive regler og forvaltning i jobcentre, ind i fællesskabet igen, lyder det.

Som fokusområder nævnet partiet blandt andet mere skov og flere naturområder - slut med at inddrage grønne pletter, fokus på klima, flere almene boliger, bedre offentlig transport, en styrket indsats mod social dumping samt bedre plads til omsorg på både børne- og ældreområdet.

Alternativet har sidestillet opstillingsform. Ved sidste kommunalvalg i 2017 fik partiet 579 stemmer, hvilket svarer til 2,3 procent af alle gyldige stemmer.

Alternativet har indgået et valgforbund med Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten med det formål at undgå stemmespild.

arrow Endnu et parti er klar til valg: Syv kandidater på listen
17. juni 2021 kl. 11:28 Opdateret: kl. 19:56
arrow Kandidater på plads: Garvet politiker fortsætter i front
03. juni 2021 kl. 06:11 Opdateret: kl. 13:23

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?