28. februar 2020
65 børn og unge har i denne uge været på Pro Defendings fodboldskole i Sengeløse. Foto: Kasper Ellesøe
gallery icon

Se billedserie

65 børn og unge har i denne uge været på Pro Defendings fodboldskole i Sengeløse. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træning med eks-proffer og sandwich fra Ronaldo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træning med eks-proffer og sandwich fra Ronaldo
Taastrup - 06. juli 2018 kl. 15:30
Af AF Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Banerne er godt fyldt på Sengeløse Idrætsanlæg, kegler er sat op, og motiverende råb som »godt spillet« og »flot dækket op« lyder ud over anlægget, hvor 65 børn og unge i denne uge har deltaget på fodboldskolen, som er arrangeret af Pro Defending. Bag firmaet står blandt andre den tidligere professionelle fodboldspiller Kris Stadsgaard, der selv er opvokset i Sengeløse.

arrow Læs også: Tidligere landsholdspiller vender hjem og afholder fodboldskole

Sammen med de to andre eks-professionelle spillere Anders Nielsen og Dennis Sørensen, har de hele ugen delt ud af deres erfaring og viden.

- Det er fedt med en masse glade børn. Jeg træner de yngste, og de har en masse energi. De er dygtige til at lære nye ting. Nogle gange sætter man barren lidt for højt, og så må man skrue ned, og andre gange bliver man overrasket over, at de kan klare mere, og så skruer man op. Børnene er også forskellige steder i deres fodboldudvikling, men der er plads til alle uanset niveau. Vores mål er bare, at efter en uge, så er man blevet bedre, fortæller Dennis Sørensen

At det er tidligere professionelle spillere, der træner, er spændende for børnene.

- Men man bliver ikke en god træner, bare fordi man har været professionel. Jeg vil dog mene, at vi har forudsætningerne for at give noget viden videre, siger Dennis Sørensen, mens Kris Stadsgaard bakker op.

- Alle skal have en sjov uge, og de ældre får måske mere ud af det. Jeg er ligeglad med, hvor god man er. Jeg vil bare have, at man lytter og lærer, siger han.

Deltagerne er delt op i tre hold efter alder, og blandt de ældste er 13-årige Phillip fra Taastrup, der til daglig er forsvarsspiller i Vallensbæk. På fodboldskolen i Sengeløse bliver han trænet af Kris Stadsgaard, og det betyder noget at lære noget af en tidligere topspiller.

- Det har været rigtig godt indtil videre, men jeg er også lidt smadret. Jeg har lært en masse, blandt andet at man skal have et lavt tyngdepunkt. Det giver meget, at Kris har været professionel, og man kan se, at han har prøvet det før. Han har en masse erfaring og giver også råd til, hvad der skal til for at nå langt, for eksempel til Superligaen, siger Phillip.

Det er den første fodboldskole, Pro Defending afholder, siden Kris Stadsgaard og Anders Nielsen stiftede firmaet i november sidste år.

- Det har været rigtig godt, og at der er 65 deltagere første gang, vi afholder fodboldskole, er super. Jeg synes, at det har været en succes, siger han og fortæller om det at være tilbage i barndomsbyen.

- Jeg vil gerne give noget tilbage til Sengeløse, så både byen og klubben får lidt omtale, siger Kris Stadsgaard, inden der er frokostpause.

Og hvad er mere passende, end at sandwichene kommer fra cateringfirmaet Ronaldos, når nu man er på fodboldskole?

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk