5. juli 2020
Der er masser af både klassisk cirkus og fornyelse på programmet, når Cirkus Arli skyder sin danmarksturné i gang ved Møllebakken i Fløng den 20. og 21. juni. Foto: PR
gallery icon

Se billedserie

Der er masser af både klassisk cirkus og fornyelse på programmet, når Cirkus Arli skyder sin danmarksturné i gang ved Møllebakken i Fløng den 20. og 21. juni. Foto: PR
Foto: Rud Kofoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traditionen tro: Cirkus har danmarkspremiere i Fløng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionen tro: Cirkus har danmarkspremiere i Fløng
Taastrup - 18. juni 2020 kl. 12:08
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det næsten lokale Cirkus Arli er med lidt corona-forsinkelse nu klar til at tage hul på 50. jubilæums-turné, som kommer rundt til til 60 byer.

Det er med årene blevet en tradition, at Cirkus Arli åbner sæsonen på Møllebakken i Fløng. Da Vision Fløng skulle gennemføres med den Blå og den Grønne legeplads, blev det da også taget med i planerne, at Cirkuspladsen skulle bevares, så Cirkus Arli fortsat kunne komme på besøg. Det har de gjort i 40 år, selvom cirkusdirektøren faktisk ikke ved, hvordan den tradition er startet.

- Det er et godt spørgsmål. Folk har været flinke til at støtte os i årene. Det er en rar plads med søde naboer, og så har vi kunnet fylde teltet til to forestillinger hvert år, har Martin Arli tidligere forklaret.

Og det gør de altså igen i år, hvor de har danmarkspremiere på deres jubilæumsforestilling den 20. og 21. juni klokken 15.00 på Møllebakken i Fløng.

Jubilæum

I år er det 50 år siden, at Søren Arli levede sin drengedrøm ud og startede sit eget cirkus.

Da det var småt med penge, valgte han at sy sit eget cirkustelt sammen med sin kone Lotte i familiens 2,5 værelses lejlighed. Sådan starter historien om det lille Cirkus Arli.

Lotte og Søren Arli er her ikke mere, men cirkusset bliver drevet videre af sønnen Martin, hans kone Bettina samt deres søn Alexander.

Siden starten for 50 år siden har det lille cirkus hvert år besøgt 100 byer og givet over 150 forestillinger.

I år kan man så fejre den 50. sæson, og derfor er alle sejl sat til for at kunne skabe en værdig jubilæumsforestilling, som kan tilfredsstille et kræsent cirkuspublikum. Masser af sjove klovne, forrygende rulleskøjteartister, magiske mysterier, dresserede gravhunde, luftakrobatik, kaskadører og meget mere.

Se mere og køb billetter på www.arli.dk.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk