19. september 2020
Rita Schmidt Sørensen har skrevet en bog ud fra en oplevelse på veteranbanen i Hedeland. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Rita Schmidt Sørensen har skrevet en bog ud fra en oplevelse på veteranbanen i Hedeland. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Togtur satte tanker i gang: Hvad lavede hun her med en baby?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Togtur satte tanker i gang: Hvad lavede hun her med en baby?
Taastrup - 06. august 2020 kl. 20:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tur med veterantoget i Hedeland gav forfatter Rita Schmidt Sørensen inspiration til en bog, som nu bliver præsenteret ved netop veterantoget.

Det sker i forbindelse med aftentogene onsdag 12. august på Hedelands Veteranbane, hvor bogen »Pigen på perronen« bliver præsenteret.

Det var nemlig en tur med veteranbanen, der gav forfatteren inspiration til bogen.

Rita Schmidt Sørensen kørte med veterantoget under Borderland-festivalen i 2018 og fortæller, at hun ved en af stationerne fyldt med Borderland-deltagere så en ung pige med en baby på 3-4 måneder i en stofslynge på maven.

- Hun skilte sig ud fra mængden, for hun passede ikke rigtig ind der. Hvad lavede hun her med en baby? Måske ledte hun efter faderen til barnet efter sidste års festival? Det var jo en skør tanke, som jeg hurtigt fejede væk, men tanken om pigen med babyen ville ikke slippe mig. Havde hun virkelig været derude for at finde barnets far? Jeg gik i gang med at skrive en historie ud fra denne tanke, og det blev til min nye roman, siger Rita Schmidt Sørensen.

Rita Schmidt Sørensen har i sin karriere blandt andet arbejdet 24 år i bankbranchen, været redaktør på en lokal ugeavis i 12 år og sprang i 2019 ud som forfatter med romanen »I livets efterår - seniorliv med uventet forløb«.

I forbindelse med bogpræsentationen i Hedeland kan man møde forfatteren på Hedehusgård Station klokken 16.30-19.30, hvor du også har mulighed for at købe romanen og få den signeret. Prisen på bogen er 249 kroner.

Hedeland Veteranbane kører som sædvanligt aftentog med afgang fra Hedehusgård Station klokken 17, 18, 19 og 20. Se køreplan på www.ibk.dk/aftentur.

Se mere om forfatterens bøger på www.ritaschmidtsoerensen.dk.

Et af Hedelands veterantog pryder selvfølgelig forsiden af den nye bog, der har hentet inspiration fra en togtur i området. Foto: PR

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk