25. februar 2021
Flemming Andersen, folketingskandidat for Venstre i Høje-Taastrup, er tilfreds efter partiets landsmøde: - Nu skal vi snakke politik.
Flemming Andersen, folketingskandidat for Venstre i Høje-Taastrup, er tilfreds efter partiets landsmøde: - Nu skal vi snakke politik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilfredshed i Høje-Taastrup: - Nu skal vi tale politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfredshed i Høje-Taastrup: - Nu skal vi tale politik
Taastrup - 21. september 2019 kl. 15:04
Af Peter Erlitz

- Det er altid sjovest at snakke politik, og jeg regner da med, at vi nu bliver mødt med andre spørgsmål, som er mere af politisk karakter fremfor det handler om personspørgsmål.

arrow Læs også: Martin Damm om valg af Inger Støjberg: Det er fint nok

Sådan lyder det fra Flemming Andersen, der er Venstres folketingskandidat i Taastrup-kredsen, som dækker Høje-Taastrup og Albertslund.

Inden partiets landsmøde havde han ikke gjort op, hvilken af de to næstformands-kandidater, han ville stemme på. Det skete først, da han sad i salen og hørte talerne.

- Jeg gik ind i landsmødesalen med åbent sind. Begge kandidater - Inger Støjberg og Ellen Trane Nørby - har gode punkter hver især, så jeg ville lade det være op til deres taler på landsmødet, før jeg tog beslutningen. Det, synes jeg, er det rigtige at gøre, siger Flemming Andersen, som endte med at stemme på Inger Støjberg, der også vandt valget om næsteformandsposten.

Flemming Andersen forventer, at man nu kan se fremad, og at uenighederne stopper.

- Jeg tror, at Jakob Ellemann-Jensen som formand er den helt rigtige til at skabe ro og samle partiet. Jeg synes, at der på landsmødet var en god stemning, gejst og god energi. Det skal vi nu have omsat også i det lokale arbejde, siger Flemming Andersen.

- Jeg tror, på trods af situationen de senere måneder, at de fleste ser Venstre som det store borgerlige parti, der kan samle Danmark. Nu skal vi i arbejdstøjet, også lokalt, og snakke politik med vælgerne, understreger Flemming Andersen.

arrow V-borgmester har tiltro til ny ledelse
21. september 2019 kl. 16:49 Opdateret: kl. 17:15
arrow Tilfreds gruppeformand efter ekstraordinært Venstre-landsmøde
21. september 2019 kl. 16:03 Opdateret: kl. 16:03
arrow Venstreformand tror på ro på fløjene
21. september 2019 kl. 15:36 Opdateret: kl. 18:03

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?