23. oktober 2018
Rita Myrup, butikschef i BabySam Taastrup. Foto: BabySam
Rita Myrup, butikschef i BabySam Taastrup. Foto: BabySam
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Til kamp mod fejlmonterede autostole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til kamp mod fejlmonterede autostole
Taastrup - 14. november 2017 kl. 20:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

BabySam i Taastrup sætter lørdag d. 18. november 2017 fokus på sikkerheden i bilerne hos de nordøstsjællandske forældre. Her kan du nemlig gratis få tjekket af en ekspert om dit barns autostol er monteret korrekt i bilen og passer til dit barn.

Ulykkesstatistikkerne taler hvert eneste år sit eget tydelige sprog. En korrekt monteret autostol, som passer til dit barn, kan være den livsvigtige forskel, hvis du skulle blive involveret i et trafikuheld.

Derfor står BabySam i Taastrup nu klar med en håndsrækning til de nordøstsjællandske forældre. På lørdag d. 18. november står butikken bag kampagnen »Styr på stolen« for at sætte fokus på problemerne med fejlmonterede autostole, forkert fastspænding af barnet og stole, som ikke passer til barnets vægt og højde.

Det betyder, at du kan komme forbi butikken og kvit og frit få en ekspert til at tjekke om dit barns autostol er monteret korrekt i bilen og passer til dit barn.

Ifølge loven er du som forælder ansvarlig for, at et barn under 15 år er korrekt fastspændt i bilen. Er det ikke tilfældet, får du et klip i kørekortet og en bøde på 2000 kr.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk