21. februar 2020
Tegnekonkurrence i Ikea, hvor børn kan tegne deres bud på en bamse, der måske sættes i produktion. Sille på 10 år tegnede hajen Mimi sidste år og blev finalist. Foto: PR
gallery icon

Se billedserie

Tegnekonkurrence i Ikea, hvor børn kan tegne deres bud på en bamse, der måske sættes i produktion. Sille på 10 år tegnede hajen Mimi sidste år og blev finalist. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tegn et tøjdyr - og få det til salg i IKEA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tegn et tøjdyr - og få det til salg i IKEA
Taastrup - 08. oktober 2019 kl. 13:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af den årlige kampagne »Leg er for alle« er der tegnekonkurrence i IKEA Taastrup fra den 10. oktober til den 17. november. Her får børnene i området mulighed for at indsende deres bud på en sjov og kreativ bamse, som måske kan købes i IKEA til næste år.

- Tegnekonkurrencen er en fantastisk, sjov og inspirerende proces, fordi den hylder kreativiteten, og lader børnene i Taastrup få indflydelse på, hvad vi producerer hos IKEA. Sidste år var det stort set umuligt at vælge mellem alle de fine tegninger, og jeg glæder mig utrolig meget til at se, hvilke fantasifulde dyr vi får tilsendt i år, siger Mads Satsman-Nørhede, varehuschef hos IKEA Taastrup.

Varehuset i Taastrup udvælger tre finalister, som sammen med de 12 andre vindertegninger fra landets øvrige varehuse, sendes videre til den internationale konkurrence. Her findes seks globale vindere, som bliver til rigtige bamser og solgt som en del af den årlige Sagoskatt-tøjdyrskollektion næste år.

Billede

Dette var et af sidste års lokale
finalister fra Taastrup i
Ikeas tøjdyrs-konkurrence. Foto: PR


Dette års tegnekonkurrence løber af stablen fra den 10. oktober til den 17. november, hvor børnene i Taastrup kan aflevere deres bud på en fantasifuld bamse i det lokale IKEA varehus.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk