21. juni 2021
Det er blandt andet forestillingen Eks-mænd, som Høje-Taastrup Teaterforening har måtte aflyse denne sæson - men foreningen håber, den kan vende tilbage næste sæson. Foto: PR
Det er blandt andet forestillingen Eks-mænd, som Høje-Taastrup Teaterforening har måtte aflyse denne sæson - men foreningen håber, den kan vende tilbage næste sæson. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterforeningen slutter sæsonen før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterforeningen slutter sæsonen før tid
Taastrup - 08. april 2021 kl. 06:05

Høje-Taastrup Teaterforening får ikke mulighed for at spille sæsonens tre sidste forestillinger, da der ifølge folketingets genåbningsplan tidligst bliver lukket op for indendørs kulturelle arrangementer 6. maj.

arrow Læs også: Teaterforening klar til den største sæson i mange år

Folketeatrets forestilling Eks-mænd med Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard får sandsynligvis en turnéperiode i foråret 2023, så teaterforeningen håber, at det bliver muligt at sætte den på programmet til den tid. Det kongelige teaters forestilling Et tysk liv med Kirsten Olesen i rollen som Pomsell, sekretær for den nazistiske top under anden verdenskrig i Berlin, er også aflyst. Det er ikke afklaret, om denne forestilling får mulighed for at komme på turné i en kommende sæson.

Teaterforeningen har gennem nogle år afholdt et Forårsarrangement som afslutning på sæsonen. Hvor man forud for en forestilling har spist sammen i Taastrup Teater & Musikhuss foyer. I år var dette arrangement planlagt til 2. maj - forestillingen skulle være Flammen og saxofonen med Lene Poulsen, og den var tæt på udsolgt. Også dette arrangement har man aflyst.

I forbindelse med forårsarrangementet plejer teaterforeningen at præsentere den kommende sæson og uddele sin sæsonbrochurer. I første omgang sendes brochuren nu ud til alle medlemmer med post, og når man forhåbentlig får mulighed for at være fysisk tilstede i Taastrup Teater & Musikhus, i teaterforeningens sædvanlige åbningstid onsdag og torsdag, efter 6. maj, vil man kunne hente den der.

Det nye program bliver tillige tilgængeligt på teaterforeningens hjemmeside: ht-teaterforening.dk fra 12. april.

Hele 16 forestillinger er der på programmet i sæson 2021/22. Heraf nogle af dem der tidligere er blevet aflyst i indeværende sæson.

arrow Forening i en krisetid: Vi kommer ud på den anden side
15. marts 2021 kl. 19:49 Opdateret: kl. 10:48
arrow Teaterforening prøver sig frem i en svær coronatid
10. november 2020 kl. 11:52 Opdateret: kl. 15:21
arrow Teaterforening håber, at regler lempes
25. juni 2020 kl. 20:09 Opdateret: kl. 12:01

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?