24. marts 2019
Her er det fra forestillingen »Krash og Chopin Danser«, som er Dansk Danseteaters turnéforestilling i næste sæson. Den forestilling kommer forbi Taastrup. Foto: Søren Meisner
Her er det fra forestillingen »Krash og Chopin Danser«, som er Dansk Danseteaters turnéforestilling i næste sæson. Den forestilling kommer forbi Taastrup. Foto: Søren Meisner
Foto: Søren Meisner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterforening ser frem mod ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterforening ser frem mod ny sæson
Taastrup - 14. maj 2018 kl. 06:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forleden satte Høje-Taastrup Teaterforening punktum for sæsonen.

Det skete med et hyggeligt og festligt forårsarrangement i Taastrup Teater & Musikhus, hvor brochuren for den kommende sæson blev præsenteret, delt ud og nærstuderet over lidt lækker mad.

Søndagens arrangement kom i stand med kort varsel, og bestyrelsen udtrykte derfor tilfredshed med det forholdsvis beskedne billetsalg. Selvom det var synd for alle dem, der gik glip af Mikkel Schrøder og hans meget dygtige musikere, som en meget glad tilskuer sagde efter forestillingen.

Nu er det den nye sæson man koncentrerer sig om i teaterforeningen. Billetbestillingerne strømmer ind og enkelte forestillinger ser ud til at blive hurtigt udsolgt. Først og fremmest den stort anlagte musical »Mød mig på Cassiopeia«, som Folketeatret tager på turné med.

Formand Torben Just håber også, at foreningens nyeste tiltag, moderne dans, der præsenteres af Dansk Danseteater, vil falde i medlemmernes smag.

»Mange har i flere sæsoner efterlyst noget dans på programmet, nu får vi se om det også sælger billetter,« siger han.

Kvaliteten af den udvalgte danseforestilling er i hvert fald i orden. Dansk Danseteater er bl.a. kendt for de meget velbesøgte »Sommerdans-forestillinger«, som tidligere fandt sted på politigården i København.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk