20. januar 2019
Der er drama og gys både på og bag scenen, når ?Jorden er giftig? spiller på Taastrup Amatørscene på Fredensvej i den kommende weekend. Foto: Pia Saffron Pedersen
Der er drama og gys både på og bag scenen, når ?Jorden er giftig? spiller på Taastrup Amatørscene på Fredensvej i den kommende weekend. Foto: Pia Saffron Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterfolk forsvinder på mystisk vis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterfolk forsvinder på mystisk vis
Taastrup - 15. april 2018 kl. 09:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gyseren "Jorden er giftig" med humoristisk twist spiller i den kommende weekend på Taastrup Amatørscene, hvor unge skuespillere går på scenen - indtil der sker noget ganske uventet.

Der er både gys og grin, når tæppet går til Taastrup Amatørscenes ungdomsgruppes store forårsforestilling "Jorden er giftig" den 20.-22. april i teatersalen på Fredensvej lige midt i Taastrup.

Stykket er en gyser med et humoristisk twist, skrevet af forfatteren Ina Bruhn, som står bag en lang række ungdomsbøger, som hun er blevet prisbelønnet for.

"Jorden er giftig", som ikke kun et ungt publikum kan gyse med til, foregår passende nok på et teater, hvor dramatikeren Michael er i færd med at sætte sit eget stykke, "Tvillinger", op. Det er inspireret af Michaels egen mørke fortid, som han forsøger at bearbejde gennem forestillingen. Under prøverne begynder hans liv dog at falde mere og mere fra hinanden, og han bliver overbevist om, at det er hans søster Martine, som er årsagen til det, selv om han ikke har set hende i mange år. Martine går selv til psykolog for at håndtere sit stigende temperament over for Michael.

På teaterscenen vil ideerne ingen ende tage, og fantasien får frit løb. Instruktør Lis-Britt forsøger at holde sammen på truppen af skuespillere, dansere og scenemedarbejdere, og alt forløber, som det skal, op mod premieren - lige indtil den første danser, Babette, forsvinder.

"Jorden er giftig" spiller tre gange: fredag den 20. april kl. 19, lørdag den 21. april kl. 14 og søndag den 22. april kl. 14. Billetter til 55 kroner købes gennem Billetto (find direkte link på Taastrup Amatørscenes hjemmeside www.t-as.dk) eller - hvis man har stærke nerver og tør satse på ikke-udsolgt - ved indgangen til teateret.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk