22. september 2019
Oliver Wulff Rasmussen (tv.) og Marius Jensen (nummer to th.) sammen med Roskilde-fægterne Frederik Troen (midten) og Noah Greve på medaljeskamlen.
gallery icon

Se billedserie

Oliver Wulff Rasmussen (tv.) og Marius Jensen (nummer to th.) sammen med Roskilde-fægterne Frederik Troen (midten) og Noah Greve på medaljeskamlen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taastrup Fægteklub vælter sig i medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taastrup Fægteklub vælter sig i medaljer
Taastrup - 26. marts 2019 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden afholdt Dansk Fægte Forbund danske mesterskaber for børn og unge under 14.

Turneringen, der var med alle 3 våben, viste, at Taastrup Fægteklub har haft en stor fremgang for de yngste årgange af fægtere.

Taastrup fægteklub fik ikke mindre end 18 medaljer ved mesterskaberne. Medaljerne fordelte sig med 9 guld, 4 sølv og 5 bronze.

Det glædelige var, at efter drengene i fægteklubben længe har vist gode resultater både nationalt og internationalt, så har klubben også nu fået en rigtig stærk gruppe af piger, der viste sig at være meget dominerende i både kårde og sabel.

11-årige Fenja Redlich tog sig af sejren i både U14 rækken og i U12 rækken, hvor Ida Hansen erobrede sølvet. Bronzen blev i U12 rækken erobret af 9-årige Sana Zeb, der ligeledes vandt guld i U10 på kårde og sabel samt guld i U10 og U12 sabel. Sammen tog pigerne sig også af guldet i U12 for hold, ligesom Fenja Redlich var med på et sammensat hold i U14, hvor hun vandt guld.

På drengesiden var det Oliver Wulff Rasmussen, Marius Jensen og Tobias Redlich, der kæmpede for medaljer. Tobias Redlich tog to guldmedaljer i fleuret og kårde for U14 hold, ligesom han tog bronze i U14 kårde. Marius Jensen vandt bronze i U14 sabel individuelt, og sølv i U14 sabel for hold sammen med Oliver Wulff Rasmussen.

Udover denne medalje vandt Oliver også bronze i U12 kårde, sølv i U14 sabel og U12 kårde for hold og kronede en god Taastrup dag med guld i U12 sabel.

Hos fægteklubben ser man resultaterne af konstant at øge træningskvalitet og mængde over året, og da klubben samtidig også vokser i antal medlemmer, kan Taastrup se frem til mange flere medaljer i fægtesporten i årene frem.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk