15. december 2017
Clara fra TFC´s U11 piger er klar til salg af skrabelodder. Foto: TFC
Clara fra TFC´s U11 piger er klar til salg af skrabelodder. Foto: TFC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taastrup FC sælger lodder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taastrup FC sælger lodder
Taastrup - 19. april 2017 kl. 09:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC sælger lodder, hvor man kan være heldig at vinde 1.000 kroner.

Fodboldklubbens Taastrup FC's drenge- og pigespillere vil igen i år banke på døren hos borgerne i Taastrup for at sælge skrabelodder i løbet af april og maj måned.

- Taastrup FC er én af de største breddeklubber på Vestegnen. Det er vi blevet, fordi vi formår at samle unge både på - og uden for banen på tværs af sociale og kulturelle skel, fortæller formand for Taastrup FC Birgitte Hamborg Faarbæk og fortsætter:

- Netop det, at vi har fællesskabet som et bærende dna i vores klub, vil vi med penge fra vores skrabelodder styrke yderligt.

Overskuddet fra salget af lodderne er i år øremærket til indretning af TFC nye store og flotte terrasse, der stod færdig i januar i år.

- Vi har planer om at investere i borde, bænke og læhegn til terrassen, der bliver samlingssted for alle vores spillere og dygtige trænere nu, hvor foråret og sommeren nærmer sig, oplyser Birgitte Hamborg Faarbæk og tilføjer:

- Men terrassen er også et sted, hvor forældrene kan nyde en kop kaffe, mens de kan se ud over området, hvor de små spiller.

Har man lyst til at prøve talentet af, er man, uanset niveau, velkommen i klubben. Man kan finde træningstider på hjemmesiden taastrupfc.com eller komme forbi TFC Shoppen i åbningstiden mandag og torsdag mellem klokken 16.00 ohg klokken 19.00.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk