22. september 2019
Taastrup FC?s herreseniorer spiller første kamp i forårssæsonen den 23. marts. Her er det fra en kamp mod Holbæk i 2018. Foto: Per Christensen
Taastrup FC?s herreseniorer spiller første kamp i forårssæsonen den 23. marts. Her er det fra en kamp mod Holbæk i 2018. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taastrup FC klar til forårspremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taastrup FC klar til forårspremiere
Taastrup - 20. marts 2019 kl. 17:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup FC's bedste herreseniorer har brugt vinteren til at forberede sig til et spændende og givetvis også dramatisk forår.

Holdet ligger pt. på sidstepladsen i danmarksserien, men der er kun få point op til nedrykningsstregen

Den nye cheftræner Michael Skjold har med assistance af en stærk og dygtig stab arbejdet med spillertruppen siden midt i januar.

Det er spillet en række træningskampe, med blandede resultater, og hvor den primære opgave var at finde frem til det optimale spillesystem.

Der har også været en vis udskiftning i truppen. Der har blandt andet været tilgang af en række nye unge og spændende spillere, hvoraf et par stykker har fået deres tidlige opvækst i klubben og nu har valgt at vende tilbage til »græsrødderne«.

Målsætningen er ligeledes klar. Det drejer sig alene om overlevelse i danmarksserien, og optimismen er stor både på holdet og i klubben.

Holdet har premiere på udebane i Herlev på lørdag den 23. marts med kick-off kl.13.30.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk