24. april 2019
Der har ikke været stille i Taastrup FC denne sommer. PR-foto
Der har ikke været stille i Taastrup FC denne sommer. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taastrup FC har haft en aktiv sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taastrup FC har haft en aktiv sommer
Taastrup - 10. august 2018 kl. 07:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høje-Taastrup Kommunes største fodboldklub Taastrup FC kan se tilbage på en meget aktiv sommer.

Igen i år har klubben hver uge i skolernes sommerferie afholdt åben sommertræning for spillere og deres kammerater, hvor de har øvet blandt andet skills, jongleringer, crossbar, driblinger og sprint. Bag initiativet stået en håndfuld af Taastrup FC's frivillige trænere.

- Det er andet år i træk, at vi laver åben sommertræning ikke bare for vores medlemmer, men også for vores medlemmers venner. I år har ikke mindre end 70 børn og unge været igennem vores sommertræning, siger Taastrup FC's formand Birgitte Hamborg Faarbæk.

Klubben har desuden afholdt DBU Fodboldskole i uge 31, hvor 146 spillere og 20 trænere var samlet til masser af sjov og intensiv fodboldtræning krydret med besøg af Brøndbyspillere, målmandstræner for Brøndbys superligahold og et par kendte fodbold-YouTube're.

- Når Taastrup FC vælger ikke bare at lukke ned i sommerferien som andre klubber, er det jo dels for at få bedre fodboldspillere, og dels for at vi kan tilbyde nogle attraktive rammer og gode aktiviteter for børn og unge i løbet af sommeren, siger formanden og fortsætter:

- Vi som klub er utrolig taknemmelige for vores frivillige trænere. Det er jo voksne, der ved siden af job og studie vælger at prioritere deres fritid på at skabe noget for andre. Det kan man kun have respekt for.

Taastrup FC starter træningen op, når skoleåret begynder. Der er fodbold for både drenge og piger på alle niveauer og i alle aldre startende med mikrobold for de 3-5-årige samt fodbold for både børn, unge og voksne.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk