22. oktober 2019
To håndboldspillere fra TIK Håndbolds bedste hold er udtaget til U19 landsholdet. Til venstre er det Matias Campbell og til højre er det Kristoffer Eiberg. PR-foto
To håndboldspillere fra TIK Håndbolds bedste hold er udtaget til U19 landsholdet. Til venstre er det Matias Campbell og til højre er det Kristoffer Eiberg. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TIK-spillere udtaget til landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TIK-spillere udtaget til landsholdet
Taastrup - 15. december 2018 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TIK Håndbold rundede forleden året af med klubdag i Taastrup Idrætshal C, hvor der blev budt på 10 kampe med TIK Håndbold som den ene part.

arrow Læs også: Håndboldherrer sikrer oprykning

Af dem blev dagens hovedkamp, herreførsteholdets opgør mod Himmelev imidlertid af yderst opløftende karakter ikke mindst for den del af det talstærke publikum på godt 400, der anført af borgmester Michael Ziegler støttede de lokale spillere, en særdeles opmuntrende sag.

TIK dominerede fra start til slut og vandt opgøret med 32-16 og rundede dermed første turneringshalvdel af med manér og indtager 2. pladsen i 3. division.

I pausen af kampen hyldede man samtidig de to TIK-spillere Matias Campbell og Kristoffer Eiberg, som begge er udtaget til U19 landsholdet, der mellem jul og nytår deltager i Sparkassen Cup i Tyskland.

For Mathias Campbell er det med landsholdet ikke helt nyt, da han også var udtaget til sommerens ungdoms OL, mens det for Kristoffer Eibergs vedkommende er første gang, han er udtaget til landsholdet.

Også for U10 pigerne blev dagen god. Med en sejr på 13-6 over Brøndby HK, sikrede holdet sig deltagelse ved det uofficielle DM, som afholdes hvert år i april.

Pigerne sluttede på tredjepladsen i den bedste sjællandske række og har i denne sæson virkelig udviklet sig i en retning, som ikke mindst skyldes en kæmpe indsats fra både pigerne selv samt deres to trænere Henrik Nielsen og Julie Halmø.

arrow TIK Håndbold på vej i 2. division: Klar til topkamp
16. marts 2019 kl. 19:26 Opdateret: kl. 14:48
arrow Håndboldklub topper rækken - nu venter svær modstander
11. februar 2019 kl. 11:20 Opdateret: kl. 09:45
arrow Video og stor billedserie: Håndbolddrenge i pokal-triumf
27. januar 2019 kl. 17:01 Opdateret: kl. 09:07

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk