15. september 2019
Her er det Jonas Hørbye fra TIK Håndbold under en pokalkamp mod Nordsjælland Håndbold i februar. Foto: Per Christensen
Her er det Jonas Hørbye fra TIK Håndbold under en pokalkamp mod Nordsjælland Håndbold i februar. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TIK Håndbold på vej i 2. division: Klar til topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TIK Håndbold på vej i 2. division: Klar til topkamp
Taastrup - 16. marts 2019 kl. 19:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup Idræts Center lægger tirsdag den 19. Marts kl. 19.15 gulv til et intenst topbrag i håndboldens 3. Division mellem TIK Håndbold og Hvidovre IF.

arrow Læs også: Håndboldherrer sikrer oprykning

TIK Håndbold fører 3. Division foran netop Hvidovre IF, og med en sejr er Taastrup-herrerne næsten så godt som sikre på at vinde 3. Division, selvom der er to spillerunder tilbage.

Når TIK Håndbold tager imod Hvidovre er der næsten altid tradition for tætte kampe, og TIK Håndbold forventer, at Taastrup Idræts Center bliver fyldt til bristepunktet, hvor sæsonrekorden på 457 tilskuere fra kampen mod Dianalund gerne skal slås.

Mørbradgryde som optakt
Som optakt til kampen er der arrangeret mørbradgryde med ris og pommes frites i Café Stopuret, og da TIK Håndbold havde inviteret til spisning ved sidste hjemmekamp mod Dianalund, havde 110 personer fundet vej til dette arrangement.

- Vi oplever en kæmpestor tilslutning til vores arrangementer hvor medlemmer, forældre, venner af TIK Håndbold og ikke mindst vores sponsorer er gode til at bakke op og hygger sig i hinandens selskab. Men det hele er ikke bare hygge, for der bliver også spillet håndboldkampe på et højt niveau, og vi kan mærke at alle sætter stor pris på at opleve den gode stemning til spisningen og ikke mindst til kampene. Da vi igangsatte disse arrangementer ved sæsonens start, var ambitionen, at vi ville skabe nogle arrangementer og håndboldoplevelser, som folk snakkede om i hele kommunen. Men vi havde ikke i vores vildeste fantasi, regnet med, at vi kunne samle 110 personer til spisning og 450 tilskuere til vores hjemmekampe, siger Mads Kristensen fra TIK Håndbolds sponsorudvalg.

De sportslige ambitioner er også til stede: TIK Håndbold skal rykke op i 1. Division i 2021.

Det seneste års tid har TIK Håndbold oplevet en markant vækst på alle parametre, og specielt medlemstilgangen på 17 procent i forhold til sidste sæson vidner om at TIK Håndbold er på vej i den rigtige retning.

Derudover er antallet af tilskuere steget med 400 procent, samtidig med at klubbens følgere på forskellige sociale medier er steget med 24 procent.

- Disse positive tal sammensat med en klokkeklar målsætning og økonomisk ansvarlighed, giver i den grad en tro på at den sportslige ambition nok skal opfyldes, lyder det fra klubben.

At TIK Håndbold har en stor berøringsflade i Høje Taastrup kommune, giver også klubbens sponsorer en mulighed for at nå ud til en lang række mennesker og potentielle forretningsforbindelser.

Samtidig har de mulighed for at bruge TIK Håndbolds store netværk til bl.a. at rekruttere nye medarbejdere og få folk i praktik i deres virksomheder.

Et godt eksempel på dette er virksomheden Jens S. Transmissioner i Taastrup.

- Vi har netop indgået en sponsoraftale med TIK Håndbold, fordi vi ønsker at vise os frem for potentielle nye kollegaer til vores virksomhed og ikke mindst unge mennesker i alderen 15-20 år, som skal i en eller anden form for praktik. Samtidig har vi mulighed for at fortælle om, hvilken virksomhed vi driver og på den måde kan vi, via TIK Håndbold, skabe lidt opmærksomhed for de unge om det private erhvervsliv i Høje Taastrup Kommune. Derudover er vi naturligvis også glade for at kunne bidrage til den ambitiøse ambition om at komme i 1. Division og derved være med til at få sat Høje Taastrup kommune på landkortet. Og så holder vi også meget af at komme til arrangementerne og opleve den gode stemning, som det trofaste hjemmepublikum og TIK Support er med til at skabe i TIK Håndbold, siger Anders Lassen, der er adm. direktør i virksomheden.

Til kampen mod Hvidovre, kommer den landskendte håndbold-DJ Morten Jørgensen forbi og skruer stemningen og musikken helt op, så TIK Håndbold kan tage det sidste skridt imod oprykningen til 2. Division.

arrow Håndboldklub topper rækken - nu venter svær modstander
11. februar 2019 kl. 11:20 Opdateret: kl. 09:45
arrow Video og stor billedserie: Håndbolddrenge i pokal-triumf
27. januar 2019 kl. 17:01 Opdateret: kl. 09:07
arrow TIK-spillere udtaget til landsholdet
15. december 2018 kl. 10:47 Opdateret: kl. 15:27

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk