26. maj 2019
Daniel Skaaning vandt fire medaljer ved DM i kortbane. Privatfoto
Daniel Skaaning vandt fire medaljer ved DM i kortbane. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmer tog sin 20. guldmedalje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmer tog sin 20. guldmedalje
Taastrup - 05. november 2018 kl. 11:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge deltog Taastrup-svømmeren Daniel Skaaning ved DM i kortbane i Vejle. Her sikrede svømmeren sig tre guldmedaljer på fire dage, og den sidste af slagsen var den 20. guldmedalje ved kortbane-DM i Daniel Skaanings karriere.

De tre guldmedaljer sikrede han sig i favoritløbet 100 m medley, 100 m rygsvømning og i 200 m medley, mens det også blev til en bronzemedalje i 50 m butterfly.

Daniel Skaaning var ved kortbane-DM tilbage i konkurrence igen, efter at han siden april og frem til september har haft en alternativ træningsperiode med styrketræning, yoga og løbetræning. Fra begyndelsen af september og frem til nu har træningen i vandet været i fokus samtidig med hård styrketræning.

Det var derfor en spændt Daniel Skaaning, som tog til DM i Vejle i onsdags, efter at han onsdag formiddag også lige havde en eksamen på CBS i forbindelse med sit HD studie.

Nu begynder træningen igen frem mod VM-kvalifikation, som afvikles i foråret 2019. Vejen dertil vil komme til at indeholde træningslejre, fysisk hård træning, mental træning og teknisk træning i vandet.

DM-stævnet i Vejle var første skridt på vejen mod næste års store mål - VM på langbane i Gwangju i Sydkorea, som afholdes i juli.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk