17. januar 2021
Politi foran retten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svindlede på nettet: Politiet fandt narko i dybfryseren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svindlede på nettet: Politiet fandt narko i dybfryseren
Taastrup - 12. januar 2021 kl. 15:47
Af Peter Erlitz

Det gik helt galt for en 49-årig mand fra Taastrup, da Vestegnens Politi begyndte at efterforske mod ham for at svindle på internettet med et stjålet kreditkort.

Han blev nemlig afsløret i at besidde 2,2 kilo amfetamin, og det har nu kostet ham en dom på fire og et halvt års fængsel.

Det var under efterforskningen af den 49-åriges økonomiske svindel, at politifolk i november 2020 tog af sted til den 49-årige mands bopæl i Taastrup for at ransage.

Han havde i tre tilfælde bestilt varer på internettet med det stjålne kreditkort.

I det ene tilfælde 150 liter maling og fem pensler til en samlet værdi af 17.000 kroner, i det andet tilfælde et havebassin til 11.000 kroner, og i det tredje tilfælde havemøbelsæt til en værdi af 13.000 kroner.

Nogle af tingene blev i øvrigt fundet af politifolkene, da de ransagede.

Men betjentene fra Vestegnens Politi fandt imidlertid også beviser for en væsentlig alvorligere straffesag, da ikke mindre end 2,2 kg amfetamin dukkede op i dybfryseren.

Den mistænkte svindler og ejer af fryseren, den 49-årige mand, meldte sig til politiet nogle dage senere, vedstod sig kendskabet til amfetaminen og blev varetægtsfængslet den 16. november.

Mandag den 11. januar idømte Retten i Glostrup ham fire et halvt års ubetinget fængsel for at besidde de 2,2 kg narkotika med henblik videreoverdragelse.

Dommen inkluderede - som det hele startede med -også en straf for bedrageri, fordi han havde bestilt varer på internettet tre gange og betalt med et stjålet kreditkort.

Den 49-årige tilstod, modtog dommen og blev overført til afsoning.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?