25. oktober 2021
Lidl donerer for fjerde år i træk overskudsmad til Blå Kors? familienetværk og bo- og behandlingstilbud til misbrugere, hjemløse og andre udsatte grupper, blandt andet behandlingscentret i Taastrup. Foto: PR
Lidl donerer for fjerde år i træk overskudsmad til Blå Kors? familienetværk og bo- og behandlingstilbud til misbrugere, hjemløse og andre udsatte grupper, blandt andet behandlingscentret i Taastrup. Foto: PR
Foto: Peter Theglev
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Supermarked donerer overskudsmad til Blå Kors' beboere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Supermarked donerer overskudsmad til Blå Kors' beboere
Taastrup - 31. marts 2021 kl. 15:37

Påskehelligdagene er en helt særlig tid for nødhjælpsorganisationen Blå Kors. De oplever i stigende grad flere trængte danskere, som har brug for en ekstra håndsrækning i højtiderne.

arrow Læs også: Sommerferien er højsæson for alkohol: - Det giver konflikter i rigtig mange familier

Derfor deler Blå Kors Behandlingscenter i Taastrup overskudsmad doneret fra Lidls butik i Hundige ud til deres beboere i påsken.

Behandlingscentret i Taastrup tilbyder blandt andet døgnbehandling til mennesker med alkoholmisbrug, og maden uddeles til behandlingscentrets beboere og frivillige.

- Både vores brugere og vores frivillige er tit økonomisk udfordret og sætter virkelig stor pris på disse dage med overskydende mad inden helligdagene. Det giver dem en mulighed for at få lidt forkælelse, som der ikke plejer at være plads til i økonomien. Det er en fornøjelse at se deres ydmyghed og glæde, når de har afhentet maden. Det gør virkelig en forskel i deres liv, og de føler sig meget forkælet. Vi takker mange gange Lidl for at give dem den mulighed, siger Pia Palmer, som er køkkenleder på behandlingscentret.

Personale fra Blå Kors' behandlingscenter i Taastrup afhenter poserne med overskudsmad fra Lidls butik i Hundige efter lukketid onsdag den 31. marts.

At poserne med overskudsmad gør en forskel, er der ifølge generalsekretær i Blå Kors Danmark, Christian Bjerre, ingen tvivl om.

- Vi kan sammen med Lidl gøre en forskel for de socialt udsatte i påsken. Eksempelvis har vores familienetværk i det daglige kontakt med flere hundrede sårbare familier, som kæmper med at få dagligdagen til at hænge sammen økonomisk. Det seneste år med corona har også været en stor udfordring for de socialt udsatte, så poserne med overskudsmad skal nok blive taget godt imod. Det har en kæmpe betydning for vores arbejde med socialt udsatte, at en stor virksomhed som Lidl støtter op omkring vores daglige arbejde, siger Christian Bjerre.

arrow Brian arrangerer støttekoncert i sit eget hjem
17. april 2020 kl. 06:51 Opdateret: kl. 18:22
arrow De gule nisser topper donation til Blå Kors
11. december 2019 kl. 06:02 Opdateret: kl. 15:55

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?