17. maj 2021
Centerchef Thomas Lüscher glæder sig til igen at byde kunder velkommen til City2, når centret efter planen må slå dørene op onsdag den 21. april. Dette er et arkivfoto, for jo, man skal stadig bære maske i centret. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Centerchef Thomas Lüscher glæder sig til igen at byde kunder velkommen til City2, når centret efter planen må slå dørene op onsdag den 21. april. Dette er et arkivfoto, for jo, man skal stadig bære maske i centret. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storcenter åbner igen: Live-overvåger antallet af kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storcenter åbner igen: Live-overvåger antallet af kunder
Taastrup - 14. april 2021 kl. 14:09

Så er der ikke længe til, at shoppingcentre landet over igen må slå dørene op for kunderne efter godt fire måneders nedlukning.

arrow Læs også: Nyt koncept åbner i City 2

Det gælder også for City2 i Høje-Taastrup, som åbner igen onsdag den 21. april.

Genåbningen sker på både sikker og forsvarlig vis, hvor alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer overholdes, lover ejerne.

- Vi er meget glade for at kunne byde velkommen tilbage i vores centre landet over. Vi har både før, under og efter nedlukningen haft fuld fokus på at kunne tilbyde vores kunder en helt sikker shoppingoplevelse. De mange afstands- og hygiejnetiltag, som løbende er indført under pandemien, fortsætter lige så længe, der er behov for det, siger Jesper Faurholdt, der er adm. direktør i Danske Shoppingcentre, som ejer City2.

Corona-tiltag fastholdes

Derudover vil City2 som en naturlig del af den nye hverdag fastholde de mange corona-tiltag, som gennem det seneste år er blevet iværksat.

- Det er vigtigt for os, at både butiksansatte og besøgende føler sig trygge i vores centre. Så man vil stadig blive mødt af coronavagter, der sikrer overholdelse af mundbinds-, hygiejne- og afstandskrav. Vi har fortsat spritdispensere i hele centret og sørger for grundig og hyppig rengøring samt den velkendte afstandsmarkering og skilte, der viser, hvilken retning man skal gå, siger Thomas Lüscher, som er Center Manager i City2.

Centrets størrelse betyder, at der er god plads til, at kunderne kan holde afstand og passe på hinanden.

- Selvom vi har rigtig god plads i alle centre, fortsætter vi også med at live-overvåge antallet af kunder, så vi sikrer, at vi ikke har flere besøgende, end at vi til enhver tid overholder retningslinjerne, siger Jesper Faurholdt og fortsætter:

- Vi opfordrer fortsat alle vores besøgende til at passe godt på hinanden, så vi kan være sikkert sammen. Danske Shoppingcentre er sat i verden for at skabe gode shoppingoplevelser til vores mange besøgende, og vi er glade for, at vi nu igen kan skabe rammerne for danskernes indkøb.

arrow Desperate tider skaber nye løsninger i shoppingcenter
08. marts 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:15
arrow Klar til mandag: Store butikker slår dørene op
26. februar 2021 kl. 15:43 Opdateret: kl. 10:18
arrow Der er stadig liv i shoppingcenter - og nye butikker på vej
10. februar 2021 kl. 13:47 Opdateret: kl. 16:46

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?