19. september 2020
Klubber og foreninger har hen over sommeren fuld gang i en masse sjove aktiviteter for børn og unge - i denne uge har knap 100 børn og unge været samlet til Summer Games i Sengeløse. Foto: Jens Panduro
gallery icon

Se billedserie

Klubber og foreninger har hen over sommeren fuld gang i en masse sjove aktiviteter for børn og unge - i denne uge har knap 100 børn og unge været samlet til Summer Games i Sengeløse. Foto: Jens Panduro
Foto: PANDURO JENS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støvlekast, stafet og fodbold: Børn og unge giver den gas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støvlekast, stafet og fodbold: Børn og unge giver den gas
Taastrup - 01. august 2020 kl. 14:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klubberne giver den max gas hen over sommeren. I denne uge har der været fuld gang i Summer Games, hvor knap 100 børn og unge fra kommunens klubber har været samlet til aktiviteter ved Sengeløse Idrætsanlæg.

Der er både tre-spring, 100 m-løb, hammerkast, stafetter, støvlekast, Laser Attack og fodbold garneret med fællesspisning og hygge.

Der er også masser af sommeraktiviteter i kommunens ni klubber i de kommende uger: Klatredag, Fortnite-turnering, cykeltur i Hedeland, ridning og gokart, og der er ture til badesøen i Albertslund, Sommerland Sjælland, Odense og kanalrundfart i København.

Når man tilmelder sit barn en af klubberne, kan man deltage i de mange sommerferieaktiviteter i den enkelte klub. Der er gratis klubmedlemskab i juli og august - se mere på www.htk.dk/klubsommer.

Der er også fuld gang i Aktiv Sommer i foreningerne, som har aktiviteter til og med uge 32. Prøv åben svømmehal, eventyrløb i Selsmosen, volley samt Scene og Show-bootcamp på Taastrup Teater. Idrætscyklen kører rundt i kommunen med sjove lege- og bevægelsesaktiviteter. 8.-9. august er der BørneFestiBAL i Hedehuset med Wafande, MGP-stjerner, HipHip børnegruppen HipSomHap og sjove aktiviteter. Se hele programmet for Aktiv Sommer på www.aktivfritidhtk.dk.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk