27. september 2020
Den første udgave af Stafet For Livet i Høje-Taastrup blev sidste år en stor succes, så arrangørerne vil ikke aflyse årets udgave i lyset af coronakrisen. Foto: Lisbeth Jansen
Den første udgave af Stafet For Livet i Høje-Taastrup blev sidste år en stor succes, så arrangørerne vil ikke aflyse årets udgave i lyset af coronakrisen. Foto: Lisbeth Jansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet for livet: Går sammen hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for livet: Går sammen hver for sig
Taastrup - 12. juni 2020 kl. 06:02
Af Stina Felby Egerup

Corona har stukket en kæp i hjulet for den lokale Stafet for livet i Høje-Taastrup, der i ét døgn sætter fokus på kampen mod kræft.

arrow Læs også: Flot resultat for Stafet for Livet

Normalt bliver stafetten afholdt i ét stort fællesskab, hvor deltagerne på de forskellige hold går rundt på den samme bane, men det bliver i år droppet.

I stedet bliver den i år afholdt med et online fællesskab, forstået på den måde, at holdene går hver for sig på hver sin rute, men at de alle kan mødes i et fællesskab på facebook.

Stafetten løber af stablen den 5.-6. september, og der vil fortsat være en fast bare, men det er ikke meningen, at folk skal samles der.

Fra basen vil der til gengæld foregå forskellig slags underholdning, som vil blive livestreamet på facebook, så deltagerne kan følge med på de forskellige hold.

På den måde vil stafetten i år kunne holdes over hele kommunen, og ikke kun i Taastrup, som det var tilfældet sidste år.

Stafetten løber i ét døgn, hvor de tilmeldte hold hele tiden skal have mindst én deltager på banen.

- Det er ikke en konkurrence, men et døgn i fællesskabets tegn, hvor vi er sammen i den gode sags tjeneste, forklarer Flemming Andersen, der er formand for Stafet for livet i Høje-Taastrup Kommune.

Sidste år deltog 15 hold, og der er allerede tilmeldt 10 hold til årets stafet.

Sidste år indbragte stafetten godt 140.000 kroner til kampen mod kræft.

arrow Per er fighter til årets kræftstafet
13. august 2020 kl. 19:49 Opdateret: kl. 14:59
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk