25. september 2020
Lokale ejendomsmæglere mener, at et godt naboskab i et boligområde gør det nemmere at sælge boliger. PR-foto
Lokale ejendomsmæglere mener, at et godt naboskab i et boligområde gør det nemmere at sælge boliger. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærkt naboskab sælger boligen bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærkt naboskab sælger boligen bedre
Taastrup - 09. juni 2019 kl. 09:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gode naboer er guld værd og skaber tryghed, og får man nye naboer, bør man altid give dem en varm velkomst.

Sådan lyder det fra den lokale ejendomsmægler Nybolig i Taastrup.

Uanset om man udskifter både køkken, bad, tag og vinduer for at øge sin boligs værdi, kan man ikke betale sig til gode naboer, der holder øje med ens bolig, når man ikke er hjemme.

Men den gode nyhed er, at 78 procent af alle danskere ifølge ny undersøgelse fra Epinion faktisk holder øje med mistænkelige personer i nabolaget.

Det glæder Kennie Simonsen og Ulrik Skiffard fra Nybolig i Taastrup, som betegner gode naboer og et harmonisk boligkvarter som ligeså stærke salgsargumenter som for eksempel et nyt køkken.

- Tryghed er noget af det vigtigste i vores hjem, og har vi opmærksomme naboer, som holder øje med kvarteret og vores bolig, mens vi er væk, er det guld værd, siger de.

Som mægler gør de derfor også en del ud af at fortælle om kvarteret og naboskabet, som man ikke kan læse om i tilstandsrapporten.

- Man kan jo altid male væggene, men man har ikke den store indflydelse på, hvem man bor på vej med, derfor er det en stor fordel som mægler at kunne fortælle om et stærkt naboskab i forbindelse med salg, siger mæglerne, der anbefaler, at man altid byder sine nye naboer velkommen fra starten.

- Det er en stor ting at flytte, så derfor er selv en lille velkomst fra naboerne utroligt tryghedsskabende og en god start på et nyt kapitel for dem, der lige er flyttet ind, siger de og anbefaler at melde sig ind i lokale Facebook-grupper, så man hurtigere bliver en del af det lokale liv.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk