16. juli 2020
Ligesom tidligere år er de lokale spejdere klar til at sælge juletræer på Axeltorv og ved Meny i Blåkilde.
gallery icon

Se billedserie

Ligesom tidligere år er de lokale spejdere klar til at sælge juletræer på Axeltorv og ved Meny i Blåkilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejderne er klar med friske juletræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejderne er klar med friske juletræer
Taastrup - 03. december 2019 kl. 16:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år rykker de lokale blå spejdere på gaden for at sælge juletræer i to steder i Taastrup, nemlig på Axeltorv og ved Meny.

Spejdernes juletræssalg har mange årtier på bagen i Taastrup, og der er mange stamkunder. Spejderne selv mener, at deres juletræssalg startede i 1970'erne.

Juletræssalget er en god spejderaktivitet, og den giver et godt økonomisk bidrag til spejdergruppens aktiviteter i løbet af året. Og så spreder det julestemning i byen, lyder det fra spejderne.

- Juletræssalget er også blevet en hyggelig tradition for spejdergrupperne i Taastrup, hvor både spejdere, ledere, forældre og venner af gruppen deles om vagterne og sørger for at finde det rette træ frem til kunderne, siger Nana Winkler, forældrerepræsentant i bestyrelsen for Wagandoo.

- Det kan være lidt stramt at få passet vagterne ind i en travl hverdag, men når man først står dernede og hygger om kunderne og spejderbørn, så kommer julestemningen også dalende, tilføjer hun.

I år har spejderne valgt, at spejderbørnene får et spejdermærke for at hjælpe med juletræssalget.

- Børnene elsker mærker, så det kan motivere til at tage salgsvagterne. Men mærket viser også, at de har opnået færdigheder i kundeservice og i spredning af juleglæde, siger Nana Winkler.

Plads til flere
Juletræssalget giver også mulighed for at hverve flere spejderbørn. Lige nu er der god plads i de yngste afdelinger, som er Familiespejd, der lige er startet op og Kwanga, som er for de 6-8 årige. Familierne mødes hver tredje søndag, og næste gang er den 8. december. Der optages også børn i de ældre afdelinger.

Spejdernes juletræssalg har åbent alle dage på Axeltorv fra den 8. til den 23. december og ved Menu fra den 13. til den 22. December.

Tjek hjemmesiden for åbningstider og priser - wagandoo.dk/juletrae.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk