21. marts 2019
Borgmester Michael Ziegler (K) kiggede forbi Get2Fodboldskolen i Gadehavegård, hvor alle deltagerne sparkede straffespark på ham. Foto: Høje-Taastrup Idrætsforening
Borgmester Michael Ziegler (K) kiggede forbi Get2Fodboldskolen i Gadehavegård, hvor alle deltagerne sparkede straffespark på ham. Foto: Høje-Taastrup Idrætsforening
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparkede straffespark på borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparkede straffespark på borgmesteren
Taastrup - 06. juli 2018 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge har der været stor aktivitet på Gadehavegårdsvej 1. Man skulle ikke tro, at skolen holder sommerferie, men det gør den.

I stedet er det fodboldglade børn, der har været på fodboldskole, for der er nemlig afholdt Get2Fodboldskole, som er udviklet i samarbejde mellem DBU og Dansk Idræts Forbund.

For 4 år i træk, afholder Høje Taastrup Idrætsforening denne form for fodboldskole. Og i år i sammen med TG80.

51 børn, og 21 af dem spiller ikke til daglig fodbold.

Et af hovedformålene med denne form for fodboldskole, der afholdes i udsatte områder, er netop at få børnene involveret i foreningslivet.

Et af højdepunkterne i løbet fodboldskolen var, at Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler (K) kiggede forbi for at stå på mål, når spillerne skulle øve sig i at sparke straffespark.

Men inden testen måtte borgmesteren lige informeres om, at hvis der var tvivl om, at han som målmand havde rørt sig, inden bolden blev rørt i skud øjeblikket, ville man kontrollere via VAR, om der skulle omspark til

Alle 51 børn, som var mellem 4 år og 13 år gamle, fik tjekket borgmesterens reaktionsevne, og borgmesterens redningsprocent kun sagtens matche Kasper Schmeichels under VM, meldes det fra fodboldskolen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk