20. januar 2019
Der kan spares mange penge på at finde en studiebolig i pendlerafstand til indre København.
Der kan spares mange penge på at finde en studiebolig i pendlerafstand til indre København.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar på studieboligen - bliv på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar på studieboligen - bliv på Vestegnen
Taastrup - 07. august 2018 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man kan finde en lejebolig på 50 kvadratmeter i Taastrup i stedet for indre København, så kan man spare 2.650 kroner om måneden. Det kræver bare, at man enten tager cyklen de 19 kilometer eller bruger 28 minutter på offentlig transport.

BoligPortal har lavet en sammenligning af huslejepriserne per kvadratmeter i indre København og huslejepriserne i postnumre i pendlerafstand fra centrum. Derefter er det beregnet, hvad en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter vil koste om måneden i København K, og hvor meget man kan spare, hvis man finder en lejebolig af samme størrelse uden for centrum.

Der er tale om store besparelser. I Rødovre drejer det sig om 2.200 kroner om måneden, i Hvidovre 2.400 kroner, og i Brøndby 3.150 kroner om måneden. Det kræver bare, at man er indstillet på en cykeltur eller en tur med bus og/eller tog.

- Vi vil rigtig gerne gøre de unge mennesker opmærksomme på, at studieboligen kan ligge andre steder end i centrum af byen. Det er ofte nemmere at finde bolig i pendlerafstand fra studiebyerne, og så er huslejen gennemsnitligt også lavere uden for bymidten. At spare bare 1.000 kroner om måneden på husleje kan gøre studietiden langt sjovere, siger Anders Hyldborg, der er adm. direktør for BoligPortal.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk