16. oktober 2019
Spærrene er ved at blive sat op på den nye racehall, der skal ligge på Roskildevej i krydset ved Bondehøjvej. Snart er der rejsegilde på byggeriet. Foto: Stina Felby Egerup
gallery icon

Se billedserie

Spærrene er ved at blive sat op på den nye racehall, der skal ligge på Roskildevej i krydset ved Bondehøjvej. Snart er der rejsegilde på byggeriet. Foto: Stina Felby Egerup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spærene er snart på plads: Rejsegilde på kæmpe Racehall

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spærene er snart på plads: Rejsegilde på kæmpe Racehall
Taastrup - 18. juni 2019 kl. 17:03
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeriet af verdens største indendørs gokartbane - Racehall CPH i Høje Taastrup - skrider fornuftigt fremad, og inden længe er de store limtræsspær blevet monteret.

Derfor er Racehall CPH A/S nu klar til at holde rejsegilde på byggeriet, og det sker torsdag den 27. juni.

Byggeriet skrider planmæssigt frem, og efter planen skal entreprenøren aflevere den færdige bygning i starten af november 2019. Derefter skal stedet blot indrettes, inden Racehall kan slå dørene op for besøgende inden årets udgang.

Der forventes at komme 120.000 besøgende om året til det, som folkene bag kalder »verdens største gokarthal«, når man måler det på kørearealet. Selve kørehallen bliver nemlig på 75 x 135 meter og dermed over 10.000 m2 stor.

Byggeriet opføres af entreprenørfirmaet Gråkjær og vil blive genkendeligt på sine Ferrari-røde elementer i facaden.

Der tages flere forskellige hensyn til miljøet og omgivelserne i byggeriet af Racehall. Bygningen får solceller på taget, som giver miljø- og klimavenlig energi til hallen. Udenfor etableres en park med en blomster- eng og et LAR-bassin, som opsamler regnvandet fra bygningen, så Racehall ikke belaster det kommunale kloaksystem.

50'er restaurant i toppen

Udover selve gokarthallen vil det nye byggeri også rumme en restaurant og konferencefaciliteter i en 1.300 m2 stor administrationsbygning.

Det er tidligere afsløret, at det er folkene bag den historiske, amerikanske 50'er restaurant Sallie's i Albertslund, der åbner en ny oplevelses-restaurant i form af Sallie's Race Lounge.

Folkene bag racehallen har købt en 12 hektar stor grund i det regionale fritidsområde i Høje-Taastrup, og den kommende racehall lægger kun beslag på omkring en fjerdedel af grunden.

Det er dog endnu ikke offentliggjort, hvad der skal etableres på resten af grunden.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk