16. januar 2021
Det var en rigtig glad og stolt direktør for Grennessminde, Hanne Danielsen, som fredag fik overrakt Handicapprisen 2014 af formanden for Socialudvalget, Laurids Christensen (K).
gallery icon

Se billedserie

Det var en rigtig glad og stolt direktør for Grennessminde, Hanne Danielsen, som fredag fik overrakt Handicapprisen 2014 af formanden for Socialudvalget, Laurids Christensen (K).
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Social indsats for unge blev hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social indsats for unge blev hædret
Taastrup - 06. december 2014 kl. 05:46
Af Stina Felby Egerup

Høje-Taastrup: Den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde blev fredag afsløret som årets modtager af Høje-Taastrup Kommunes Handicappris, skriver DAGBLADET Roskilde.

Prisen gives til en person, forening eller virksomhed, som yder en særlig synlig og væsentlig indsats for mennesker med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse eller psykisk sårbarhed.

- Handicaprådet har i deres afgørelse lagt vægt på de mange initiativer, som Grennessminde sætter i værk og på de gode resultater, som Grennessminde har i forhold til at få unge med særlige behov i praktik og i job på det ordinære arbejdsmarked, fortalte Laurids Christensen (K), formanden for Socialudvalget, som i går overrakte prisen.

Og det var en meget glad og stolt direktør for Grennessminde, som modtog hæderen.

- Men egentlig burde der stå 120 voksne og 120 unge her hos mig, for det er alle os, der sammen skaber Grennessminde. Det er rigtig dejligt at blive indstillet til sådan en pris, for det giver en oplevelse af, at vi er sammen om noget. Vi er sammen om at turde have en stor drøm om det samfund, vi gerne vil leve i, og vi arbejder sammen om at opfylde den drøm, sagde Hanne Danielsen og fortalte, at hun er imponeret over den indsats, som kommunen, det lokale erhvervsliv og foreninger lægger for dagen.

- Jeg har fornemmelsen af at være med i et større eventyr, sagde hun.

Grennessminde er et bo- og uddannelsessted for unge mellem 16 og 30 år med særlige behov.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?