15. december 2018
En 23-årig mand, som blev anholdt af politiet i forbindelse med skyderiet onsdag aften i Taastrupgaard, er blevet løsladt i retten.
En 23-årig mand, som blev anholdt af politiet i forbindelse med skyderiet onsdag aften i Taastrupgaard, er blevet løsladt i retten.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skudsagen fra Taastrup: 23-årig sat på fri fod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skudsagen fra Taastrup: 23-årig sat på fri fod
Taastrup - 15. februar 2018 kl. 16:23
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 23-årige mand fra Taastrup, der blev anholdt kort efter et skyderi onsdag aften i Taastrupgaard, blev torsdag eftermiddag sat på fri fod af Retten i Glostrup.

arrow Læs også: Skudsag: 23-årig i retten

Den 23-årige mand var sigtet for forsøg på manddrab og for ulovlig våbenbesiddelse. Efter et grundlovsforhør i Retten i Glostrup valgte dommeren at løslade den 23-årige. Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi, der havde krævet den 23-årige varetægtsfængslet, var uenig i afgørelsen, og har derfor kæret til Østre Landsret. Det får dog ikke opsættende virkning, så den 23-årige kunne forlade retten på fri fod.

Der var tale om et grundlovsforhør, som blev holdt for lukkede døre, og det er derfor småt med oplysninger.

Onsdag aften, den 14. februar lidt efter kl. 18.30 blev en 24-årig mand indlagt på Glostrup Hospital med en skudlæsion i maveregionen. Det var hans kammerater, der kørte ham fra Taastrup til akutklinikken på Glostrup Hospital.

Hans tilstand var alvorlig, og han blev straks overflyttet til Rigshospitalets traumecenter og opereret, og torsdag morgen blev han erklæret uden for livsfare.

Lidt før kl. 19 onsdag aften blev den 23-årige mand fra Taastrup anholdt, fordi politiet sætter ham i forbindelse med sagen. Og det er altså denne mand, som nu er løsladt.

Vestegnens Politi fortsætter efterforskningen af skyderiet.

»Vi efterforsker episoden bredt men indtil videre tyder intet på, at episoden er banderelateret,« siger efterforskningsleder Søren Puggaard Enevoldsen fra Vestegnens Politi.

Vestegnens Politi var massivt til stede i Taastrupgaard onsdag aften, og har siden efterforsket sagen og blandt andet undersøgt et område ved Taastrupgårdsvej som et muligt gerningssted.

Vestegnens Politi hører gerne fra eventuelle vidner, som måtte have oplysninger i sagen. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43861448.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk