24. oktober 2021
Et nyt udvalg skal se på den samlede skolestruktur i den vestlige del af Høje-Taastrup Kommune, og alle fremtidsscenarier er i spil. Udvalget begynder sit arbejde foråret 2015 og det forventes afsluttet 1. august 2018, hvor den nye skole i NærHeden skal indvies og tages i brug.
Et nyt udvalg skal se på den samlede skolestruktur i den vestlige del af Høje-Taastrup Kommune, og alle fremtidsscenarier er i spil. Udvalget begynder sit arbejde foråret 2015 og det forventes afsluttet 1. august 2018, hvor den nye skole i NærHeden skal indvies og tages i brug.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolerne i vest skal under lup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolerne i vest skal under lup
Taastrup - 28. marts 2015 kl. 06:02
Af Stina Felby Egerup

Med udviklingen af den kommende bydel NærHeden i Hedehusene er der behov for at se på hele den samlede skolestruktur i den vestlige del af Høje-Taastrup Kommune. Det mener byrådet, som derfor har besluttet at nedsætte et helt nyt udvalg til formålet, skriver DAGBLADET Roskilde.

Det nye udvalg er sat i verden, efter budgetpartierne besluttede at fremrykke investeringen i en ny skole i NærHeden til 2018, hvor der afsættes 150 millioner kroner til første etape.

- Derfor er vi nødt til at gå i gang med at se på skolestrukturen i vest allerede nu. Hvad kommer den nye skole til at betyde for hele området, og hvor skal børnene komme fra? Det er noget af det, vi er nødt til at få belyst, siger borgmester Michael Ziegler (K) om beslutningen.

Han understreger, at alle muligheder er i spil. Man kan eksempelvis flytte hele Hedehusene Skole over på den nye skole, man kan flytte nogle spor fra Charlotteskolen og nogle fra Hedehusene Skole eller en helt tredje løsning.

- Det er alt sammen noget, vi er nødt til at undersøge nærmere, og derfor mener vi også, at det er nødvendigt at nedsætte et udvalg, der arbejder specifikt med skolestrukturen i vest. Det skal ikke bare være et punkt på Institutions- og Skoleudvalget, for det kræver en del arbejde, siger Michael Ziegler.

Udvalget skal også forholde sig til kvalitetsmæssige, pædagogiske og fysiske aspekter af den nye skole med afsæt i arbejdstitlen: Hvordan skaber vi Danmarks bedste skole i Nærheden?

Kurt Scheelsbeck (K) bliver formand for det nye udvalg, som også får følgende medlemmer: Michael Ziegler (K), Jeanette Ingemann (K), Flemming Andersen (V), Thomas Bak (S), Conny Trøjborg Krogh (SF) og Ole Hyldahl (EL). Udvalget kan inddrage eksterne repræsentanter i arbejdet efter behov.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?