25. november 2017
Selsmoseskolen (billedet) og Gadehaveskolen fusioneres først for alvor i skoleåret 2018/19. Foto: Elmer Madsen
Selsmoseskolen (billedet) og Gadehaveskolen fusioneres først for alvor i skoleåret 2018/19. Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolefusion udskydes et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolefusion udskydes et år
Opdateret 15. februar 2017 kl. 06:15
Taastrup - 14. februar 2017 kl. 11:36
Af Pernille Rohde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De arbejdsgrupper, der er i gang med at planlægge fusionen mellem Gadehaveskolen og Selsmoseskolen får et år mere til deres arbejde.

Institutions- og skoleudvalget anbefalede på sit sidste møde at man venter et år med selve fusionen og ændring af skoledistrikter, blandt andet fordi boligselskabet KAB er blevet inddraget i projektet med at opføre et nyt børnehus i Taastrupgaard og fordi der har været længerevarende sygdom i ledelsen på Selsmoseskolen.

På Selsmoseskolen har man desuden fået et påbud fra Arbejdstilsynet, hvor det har været nødvendigt at prioritere trivsel og arbejdsmiljø. Lærerne på skolen har desuden givet udtryk for, at de føler sig pressede og ønsker mere tid til planlægning.

Formand for institutions- og skoleudvalget, Kurt Scheelsbeck (K) oplyser, at man fra politisk side har bedt administrationen om et notat om påbuddet fra Arbejdstilsynet.

7. klasser flytter i 2017

Selvom selve fusionen udskydes, fastholder man, at elever på Selsmoseskolen, som skal i 7. klasse til sommer, fortsætter på Gadehaveskolen. De andre udskolingselever herfra fortsætter på Selsmoseskolen.

Ansættelsen af en fælles skoleleder og oprettelse af en fælles bestyrelse og administration vil man også gennemføre inden den endelige fusion, så de kan være med til planlægningsarbejdet.

Hvordan organiseres SFO?

Institutions- og skoleudvalget har fået tilføjet et ekstra punkt til sagen om den udsatte fusion. Politikerne ønsker en sagsfremstilling om, hvordan man organiserer SFO på skolens to matrikler. Fordi Selsmoseskolen hidtil har været heldagsskole, har skolen ingen SFO, men med fusionen nedsættes timetallet og en SFO vil sandsynligvis blive nødvendig.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk