14. november 2018
Skattesagens helte kommer til Høje-Taastrup Teaterforening.
Skattesagens helte kommer til Høje-Taastrup Teaterforening.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skattesagens helte - politisk spil om spin og sladder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattesagens helte - politisk spil om spin og sladder
Taastrup - 10. november 2017 kl. 13:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høje-Taastrup Teaterforening kaster en sag fra den politiske glemmebog ind på scenen midt i den kommunale valgkamp. Her er der ingen, der holder med nogen. Ingen der tager parti. I hvert fald kun for demokratiet.

Demokratiet har hovedrollen, når skuespillerne Ina-Miriam Rosenbaum, Andreas Jebro, Søren Bang Jensen og et live-orkester tager Helle Thorning-Schmidts skattesag under satirisk og musikalsk behandling. Sangteksterne er skrevet af Jens Korse fra satiregruppen Selvsving.

En skattesag, en lækagesag, et folketingsvalg, en politianklage og en permanent hjemsendelse af en departementschef.

I en underholdende, hæsblæsende, satirisk tour de force optrevler tre skuespillere og to musikere rækken af hændelser, der førte til nedsættelsen af skattesagskommisionen. Kommissionen skulle forsøge at finde hoved og hale sagen om Helle Thorning-Schmidt og hendes mands skatteforhold. Men hvad fandt den egentlig ud af?

De tre skuespillere springer ud og ind af de mange roller støttet af skiftende parykker, live-musik og satiriske sangtekster, drevet af en massiv trang til for én gang skyld at give demokratiet hovedrollen.

Ifølge Ina-Miriam Rosenbaum, som både fik idéen, producerer forestillingen og spiller med, er Skattesagens Helte den første del i serien Projekt Glemmebogen - der kigger nærmere på demokratiske skandaler, der er gået i vores kollektive glemmebog - som bliver tykkere og tykkere.

Den anmelderroste forestilling indtager scenen i Taastrup Teater & Musikhus søndag den 19. november kl.19.30 og det er stadig muligt at få billetter.

Køb dem direkte på billetten.dk eller bestil dem hos Høje-Taastrup Teaterforening via hjemmesiden ht-teaterforening.dk eller telefon 25 36 90 73.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk