27. juli 2021
Efter et grundlovsforhør lørdag den 10. juli blev en 25-årig mand varetægtsfængslet, mistænkt for vold og grov vold mod sin exkæreste i Taastrup.
Efter et grundlovsforhør lørdag den 10. juli blev en 25-årig mand varetægtsfængslet, mistænkt for vold og grov vold mod sin exkæreste i Taastrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skænderi mellem kærester endte helt galt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skænderi mellem kærester endte helt galt
Taastrup - 14. juli 2021 kl. 06:31
Af Peter Erlitz

Et ungt kærestepar var, i hver sin bil, på vej til et fælles ærinde i Taastrup som forberedelse til en fælles rejse, da de kom op at skændes.

Det heftige skænderi endte i en sigtelse mod en 25-årig mand for vold og grov vold mod kvinden, som nu er blevet til en ekskæreste, og han er nu varetægtsfængslet frem til den 22. juli.

Den første del af skænderiet fandt sted fredag eftermiddag, den 9. juli på åben gade i Taastrup. Derefter kørte de, hver for sig, af sted, men fik på et senere tidspunkt igen kontakt, og skænderiet fortsatte.

Den 25-årige er mistænkt for, i forbindelse med skænderierne, at have slået ekskæresten med knytnæver i ansigtet, på halsen og på kroppen, og for at have taget halsgreb på hende.

Vestegnens Politi fik anholdt den 25-årige fredag aften den 9. juli, og dagen efter fremstillede anklagemyndigheden manden i grundlovsforhør i Retten i Glostrup. Her nægtede han sig skyldig i sigtelserne om vold og grov vold mod ekskæresten.

Dommeren valgte dog at varetægtsfængsle den 25-årige foreløbig frem til 22. juli. Den 25-årige tog betænkningstid med hensyn til eventuelt at kære varetægtsfængslingen til Østre Landsret.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?