24. marts 2019
Formanden for Taastrup Elite Badminton er blevet ekskluderet. Her er det holdet, der i foråret fejrede oprykning til 2. division.
Formanden for Taastrup Elite Badminton er blevet ekskluderet. Her er det holdet, der i foråret fejrede oprykning til 2. division.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjusk: Formand ekskluderet af badminton-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjusk: Formand ekskluderet af badminton-klub
Taastrup - 10. oktober 2018 kl. 09:37
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden Allan Brandt er blevet ekskluderet fra bestyrelsen i Taastrup Elite Badminton. Det skete på en ekstraordinær generalforsamling i mandags.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Årsagen til eksklusionen er mangel på gennemsigtig klubdrift, tilsidesættelse af vedtægter, fejlagtig medlemsregistrering og et underskud på 350.000 kroner.

Allan Brandt blev ekskluderet, da bestyrelsen i Taastrup Elite Badminton tog den sjældne paragraf fire i brug. Den handler om udelukkelse og eksklusion. I paragraffen står der blandt andet, at klubbens bestyrelse kan udelukke eller ekskludere et medlem, såfremt vedkommendes opførsel strider imod klubbens vedtægter eller andre gældende bestemmelser, eller hvis medlemmet på anden særlig grov måde har tilsidesat sine medlemspligter.

På generalforsamlingen, der ikke var åben for andre end medlemmerne i Taastrup Elite Badminton, blev der valgt ny formand og kasserer, ligesom der var spørgsmål om Allan Brandt havde fusket eller sjusket.

- Vi har nu fået udleveret alle nøgler og papirer, godt nok i temmelig rodet form fra Allan Brandt, og vælger at tackle situationen som sjusk, så vi har ikke til hensigt at foretage os mere over for ham, siger den nyvalgte formand Søren Lau Andersen til DAGBLADET.

Han fortæller, at der nu venter et stort arbejde for klubben for at få ryddet op.

- Klubbens renommé har lidt et alvorligt knæk. Vi har blandt andet gennem badmintonforbundet erfaret, at Taastrup Elite er blevet omtalt i meget negative vendinger, så forude venter en stor fælles opgave for såvel ledere, spillere og trænere med at bygge tilliden omkring klubben op, siger Søren Lau Andersen.

Taastrup Elite Badminton har en ambitiøs målsætning om, at klubbens førstehold i 2020 skal spille i 1. division. I øjeblikket er klubben i 2. division, hvor der er spillet tre kampe i sæsonen med en sejr og to nederlag til følge.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk